2777
2789
عنوان

ازدواج خواهر کوچکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 75 پست

زن داداش منم از خواهرش کوچیکتره 

خواهرش مجرده هنوز 

اینکه از شما کوچیکتره و ازدواج کنه مشکلی نداره هر کسی بختش تو ی سنی باز میشه ولی مساله اینه ۱۴ سال خیلی سن کمیه ممکنه تو تصمیم گیری اشتباه کنه حالا اگه حداقل ۲۰ سالش بود ی چیزی 

من خودم ۲۵ سالم بود خواهرم ۱۸ که براش خواستگار پیدا شد ولی تا اون اومد عقد کنه منم ازدواج کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم من خواهرم یک سال ازم کوچیکتره ب خودش گفتم زودتر از من بری شاید توی مراسمات شرکت کنم ولی رابطمون دیگه دوستانه نیست. 

البته دختردایی کوچکم رفته خواهر بزرگش مجرده.  

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

واسه یه دختر ۱۴ سال ازدواج خیلی زوده اونم تو این دوره. اختلاف سنیشون هم به نظر من زیاده. منطقیه که مامانت خودش جواب رد بده. اگه من جای تو باشم هیچ نظری نمیدم تا خودشون تصمیم بگیرن. اگه تو چیزی بگی رو تو حساس میشن و ممکنه فک کنن به خاطر تو مجبورن جواب رد بدن.

زن داداش منم از خواهرش کوچیکتره  خواهرش مجرده هنوز  اینکه از شما کوچیکتره و ازدواج کنه م ...

اره منم این طور شدم برا آون زودتر خواستگار آومد 2 ماه بعد برای من  بعد ما زودتر عقد کردیم زودتر هم عروسی  هر کسی یه روزی و قسمتی داره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
چه قد پسرا پررو شدن 27 ساله رفته خواستگاری 14 ساله. اسی جونم ناراحت نباش این جو آدما اکثرا سن پایین ...

اره بچاره اونم خبر نداره این معرفی کرده دو روز پیش خواب دستبند دیدم نمیدونم تعبیرش چیه