2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 61 پست
میخاسته آبروشوجلوخونوادم ببره

ابرو پسرشو ببره؟؟؟؟

نمی‌فهمه شاید بگن دخترمونو نمیذاریم بااین آدم زندگی کنه ؟؟؟؟

باور کن مامان من همچین چیزی بشنوه از مادرشوهرم میاد منو می‌بره خونش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیگه  فک کن بره در خونه مادر زنه بگه پسر من تلفنمو شکست مامان من باشه میگه افتخار می‌کنی ...

والا خب اصلشم همینه چ ربطی ب خونواده دختر دارن اینا همه چی رو میندازن گردن عروس

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
چرا بگه مامانم خرید ؟ من نفهمیدم چه ربطی به مامان اسی داشت 

منم همینو میگم خودشون زدن شکستن چ ربطی بخونواده اینا دارهالان دادلش من بزنه تلوزیونو بشکنه من باید برم یقه مادر زنداداشمو بگیرم بگم تلوزیون بخر برامن یا بگم چرا داداشم تلوزیون مارو شکسته 😂😂😂نمیگن عقل از سرش پریده

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
منم همینو میگم خودشون زدن شکستن چ ربطی بخونواده اینا دارهالان دادلش من بزنه تلوزیونو بشکنه من باید ب ...

چقد جالبه کار مادرشوهرش 

منم یاد بگیرم شوهرم چیزی نخرید زنگ بزنم باباش برام بخره🤕🤕🤕😂😂😂😂

مثلامیخاسته آبروشوجلوخونواده زنش ببره

درواقع آبروی خونوادگیشو داره میبره

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چقد جالبه کار مادرشوهرش  منم یاد بگیرم شوهرم چیزی نخرید زنگ بزنم باباش برام بخره🤕🤕🤕😂😂😂😂

اره حتما میخرن برات😂😂😂

دعوای شوهرت وداداشس سرچی بود؟

شوهر من حکم بابارو داره برا داداشش بهترین گوشی روبراش خریده پول بهش میده لباس عیدبراش خریده گوشیشوشارژ میکنه همه کاری براش کرده تازه10میلیون پس انداز کرده براش دیروز ازصب تاشب هی زنگ زده ب داداشش اونم جواب نداده حالا ک رفته اونجا گفته چرا جواب نمیدی اون پرروگیری کرده گفته دوسنداشتم بتوچه وازاین حرفا

سه طلاقم میکنن😬😬

اره بابا،،،😂

من پدرشوهر ندیدم نداشتم از اول همیشه دوست داشتم بدونم چه حسی داره پدرشوهر داشتن