2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا اصلا شوهرتو پسر خودشه ب مامان تو چ ربطی داره گلایشو پیش مامانت میبره تو که نشکستی

تو چرا بخری ب تو ربطی نداره مادر پسرن خودشون میدونن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
کی پرروعه؟ 

مادر شوهرت که تقصیر ها رو انداخته گردن تو و با تو هم خوش برخورد نمیکنه

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

والا من بودم میگفتم مگه مادر من پسر شمارو تربیت کرده ک شال و کلاه کردین سمت خونه مادر من؟

مشکلتون هرچی هست خودتون بشینین حل کنین 

شمام لازم نیست کاری کنی پسرشون خودش میدونه

ن فقدگف جایی ک جواب سلامتونمیدن خدافظی نکن

چه جمله ی پرباری گفته😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
همون بگو مادرشوهر منم نفهمه هر گندی پسراش ک میزدن زنگ میزد مادر زناشون بگو احمق اینا تربیت تو هستش

همون دیگه 

فک کن بره در خونه مادر زنه بگه پسر من تلفنمو شکست

مامان من باشه میگه افتخار می‌کنی پسرت اینجوریه ؟

مثلامیخاسته آبروشوجلوخونواده زنش ببره

ابرو خودشو میبره دا عقل نداره 

مادرتم برگرده بگه آخی حیف دخترم دادم پسرتو چرا زودتر نگفتی مشکل داره نتونستی درست تربیتش کنی بهش برسی اینجوری شده 

اینجوری مادرشوهرت ضایع بشه😂😊

خدایا شکرت 🙃