2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا - دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 110 پست
دهه هشتادی ۲۰‌سالشه بابا شماها پیر شدین فک‌میکنین هنوز بچه‌ان دهه هشتادیا چی‌میخاین از‌جون‌دهه هشت ...

منم هفتادی ام و حرفات رو قبول ندارم🤷‍♀️

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دعوای دهه ی رو نداشتیم ک الحمدالله جور شد

جنگ بعدی جنگ بین دهه هاس😂😂😂

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

سلام هم توهیناش هم تاپیک رو گزارش بزنین

چشم مرسی❤🍃

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

همه خوبن اصن هم هفتاديا هم هشتاديا هم شصتيا...:) اروم باشيد فقط

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
این‌حجم‌از حمله به هشتادیا فقط خسادته استثنا همبشه هست هرچی‌نسل بره جلوتر جوونا باهوش تر میشن قطع ...

شاید پیر بشیم ولی ربطی به هوش و زیبایی نداره تو هر دوره ای البته جوونا خوشگلترن .. بعدم شما کلا اصل تاپیک رو ول کردید چسبیدید به دهه اصل تاپیک درباره این بود همه دهه ها رو با یک چوب نرونیم یک جور قضاوت نکنیم تو همه دهه ها ادم معتاد بیخود بی فرهنگ بافرهنگ باهوش زیبا هست و البته یه سری فاکتورهای رفتاریم ربط به خانواده و تربیت داره 

همه خوبن اصن هم هفتاديا هم هشتاديا هم شصتيا...:) اروم باشيد فقط

استارتر توهین کرد ما ک کار ب کسی نداریم !!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
هه من اگ اسم شهرمونو بگم باید سرچ بزنی تو نت اینجا حتی ی سینما ی کتابخونه نداره چیچی میگی برا خودت؟! ...

شما کاملا قیافه گرفتی فکر کردی الان اینجوری حرف بزنی چقدر مهمی چقدر شجاعی! ولی در اصل تاپیک من اصلا یه چیز دیگه بود شما به انحراف بردیش!