2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا - دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 110 پست

استارتر اصن باشه شما دهه هفتادیا همتون اوکی و درستین ما غلطو اشتباه هممونم پی ی پسریم ک خودمونو بندازیم بهش😂😂😂😂😂😂😂😂

تورو سننه!؟مگ جاتو گرفتیم؟!مگ ازدواج نکردی برو بچسب ب زندگیت عوض این ک هی بیایی ب ما توهین کنی!!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تابويي رو شيكوندن ؟؟؟من اطلاع ندارم فقط ميشنوم جامعه ايران بي اخلاقتر شده كه باعث افتخارم نيست&nb ...

همین ک دارن ی سری مسائل رو عادی رو طبیعی جلوه میدن رو میگن تابو شکنی! 

متاسفانه..

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
من جواب اونو دادم که گفت ندیده! من بهش گفتم دیده! شهر کوچک داریم تا کوچیک! 

هه من اگ اسم شهرمونو بگم باید سرچ بزنی تو نت اینجا حتی ی سینما ی کتابخونه نداره چیچی میگی برا خودت؟! برو سر زندگیت خانوم !!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
من تاپیک قبلی رو ندیدم چی گفتی  ولی دهه هشتادی ها عشقن آینده ی مملکتمونن ایشالا همشون موفق باش ...

ماچ ب کلت😍❤🍃

دهه هشتادیا شدن یه معضل 

یه عده بی ادبن و از  فرهنگ درستو حسابی ندارن  ،بخاطر تربیت خانوادگی  

بها دادن به این دهه و کوتاهی در تربیتشون بوده ولاغیر تقصیر هیچکسی نیست 

وگرنه همه دهه هشتادیا اینطور نیستن که 

یه عده خیلی  هم خوبن و  و عاقلن 

اینکه   همه رو شبیه هم میبینن خیلی درد داره 😐 تو اون تاپیک هم یه سریا  جمع میبستن هر چند من بخودم نمیگرفتم  اما اینکه به هر دهه بی احترامی میکنن واقعا تهه بی ادبیه 😐

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
استارتر اصن باشه شما دهه هفتادیا همتون اوکی و درستین ما غلطو اشتباه هممونم پی ی پسریم ک خودمونو بندا ...

میترسن شوهر تموم شه برا اینا نمونه😂😂🤣🤣🤣

والا من خودم دهه هفتادیم ولی معنی نمیده این حرفا😐

غلط چیست گوع خوردم بهترع 😂😂😂😂

@نی_نی_یار_5  

سلام عزیزم سال نوت مبارک💖

میشه ب کاربرای بد دهن یه تذکری بدی 😘ممنون💖

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دهه هشتادی ۲۰‌سالشه بابا شماها پیر شدین فک‌میکنین هنوز بچه‌ان دهه هشتادیا چی‌میخاین از‌جون‌دهه هشت ...

هوش رو مگه با توجه به دهه تقسیم میکنن؟ پس مریم میرزاخانی چی میگه؟ انیشتین و اینام دهه هشتادی بودن حتما :)) التماس تفکر دارم تروخدا 

میترسن شوهر تموم شه برا اینا نمونه😂😂🤣🤣🤣 والا من خودم دهه هفتادیم ولی معنی نمیده این حرفا😐

ببخشید منظورم ب استارتر بود😕😕😕

اره همون اصن برو صد تا صدتا شوهر کن ب ما چ ب شما چ ک ما چیکار میکنم😐💔😂❤

هوش رو مگه با توجه به دهه تقسیم میکنن؟ پس مریم میرزاخانی چی میگه؟ انیشتین و اینام دهه هشتادی بودن حت ...

این‌حجم‌از حمله به هشتادیا فقط خسادته

استثنا همبشه هست

هرچی‌نسل بره جلوتر جوونا باهوش تر میشن

قطعا ۲۰ سال دیگه هم جوونا باهوش تر از دهه هشتادیا میشن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍