2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا - دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 110 پست
نمیدونم منظور شما ازین پیام چیه واقعا  من دهه هشتادی هستم

اوکی گرفتم.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
نه واقعا اوکی نشده این چیزارو هر روز تو همین سایت میبینم

حتما شهرای کوچیک هستید شهرای بزرگ دیگه اینجور مسائل کمرنگ شده حتی پسرا ابرو برمیدارن .. بعدم اینطور مسائل بیشتر به همون خانواده مربوط هست تا دهه .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث ازدواج شد .یه چیزی خیلیییی برام جالبه .اینکه چرا نمیگین اگ شوهر میکنن تحت تاثیر تربیت خانوادست . ...

گفتم که خیلیا حتی خودشون نمیخان ولی تحت تاثیر خانواده هستن 

توهین نکردم حقیقت که نود درصد یا شوهر کردن یا دنبالشن حقیقیته فقط ده درصد اینجوری نیستن حتی امار جها ...

به شما ربطی داره؟؟

نسل جدید اینجورین هر کسی دوست داره یه جوری زندگی کنه که زندگی اونا به ما هیچ ربطی نداره

شما چیکارشونی مگه زندگی شخصی به خود آدم مربوطه😐😐

اره من خودمو ثابت کردم متاهلم هستم :)) یه بارم دعا توسل نخوندم برای شوهر کلا ادم ریلکسی هستم و من فق ...

عع واقعا؟!اونموق شما تو سازمان امار کار میکنی امار کل دهه هشتادیای کشورو داری😂😂😂😂😂😂

برو خودتو جم کن باو! من یکی ن دس ب ابروهام زدم ن تاحالا رل زدم خواستگارم یمی دوتا نداشم همه رو از دم رد کردم ب هیچ کسیم فک نمیکنم فکرتو درست کن فک میکنم اندازع سنو سالت بزرگ نشدی!!!!این چیزایی ک شما میگی ب ی خانوم ۳۰ساله ک انقد تجربه دارع نمیخوره!!!

شما خوبببب توهیناتو ب همه کردی انتظار داری بیان ماچت کنن؟! نخیر خانوم ای خبرا نی!!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

یک جور دارید از دهه هشتاد حرف میزنید انگار از یک بچه صبحت میکنید ما الان ۲۰ سالمون هست یعنی سن قانونیمون رو رد کردیم نمیدونم چرا بعض از دهه ها خیلی خودشون رو از ما بالاتر میدونن !در حالی که هنوز ادمایی هستن تو این سایت که دارن با خرافاتشون زندگی میکنن و اکثرا هم دهه خودتون بهتره اونارو نصیحت کنید دوست عزیزما حداقل جنسیت زده نیستیم !اهل دخالت هم نیستیم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
حتما شهرای کوچیک هستید شهرای بزرگ دیگه اینجور مسائل کمرنگ شده حتی پسرا ابرو برمیدارن .. بعدم اینطور ...

من خودم توی ی شهر کوچیک زندگی میکنم پسری رو هم دیدن ابرو بردارع این دیگ چ طرژ فکره!!!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

اه بسه دیگ

چرا بخودتون اجازه توهین ب بقیه دهه ها رو میدین

توروخدا فاز نصیحت برندارین ک اصلا باورم نمیشه دلسوز هستید

🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺
من خودم توی ی شهر کوچیک زندگی میکنم پسری رو هم دیدن ابرو بردارع این دیگ چ طرژ فکره!!!!!

من جواب اونو دادم که گفت ندیده! من بهش گفتم دیده! شهر کوچک داریم تا کوچیک! 

دهه هشتادی ۲۰‌سالشه بابا

شماها پیر شدین فک‌میکنین هنوز بچه‌ان دهه هشتادیا

چی‌میخاین از‌جون‌دهه هشتادیا

ارث شمارو خوردن مگه والا

من‌خودم متولد هفتادم دلیل این همه‌توهین شماها به هشتادیا فقط حسادته چون هشتادیا زیباتر و بروزتر و باهوش ترن و سرزنده تر

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍