2777
2789

من از بچگی عاشق اشپزی بودم سر همین از همون بچگی‌ میشستم پای برنامه های اشپزی ؛ خلاصه که نمیگم اشپزم ولی خب به گفته دیگران غذاهایی که درست میکنم خیلی خوب و خوشمزست یعنی مثلا هر سری بابام پز غذا منو به دوستاش و خانواده اش میده که اره دخترم آشپزه ...؛ بعضی وقتا تو خونمون غذا درست میکنم جای مامانم ؛ تا اینکه امروز بلاخره به یه چیزی دقت کردم

مثلا من دیروز قرمه سبزی درست کردم بنظر خودم که خیلی خوشمزه بود بابام و مامانمم کامل خوردن اینم بگم که ما کلا ادم بد غذایی هستیم یعنی ذره ایی بدمزه باشه بی تعارف نمیخوریم غذا رو پس خوب بوده که کامل خوردن ؛ از اونجایی که زیاد مونده بود گذاشتیم یخچال امروز بخوریم ؛ الان رفتم دیدم مامانم خودش داره قرمه سبزی درست میکنه 😐😂 بعد رفتم یخچالو باز کردم دیدم قابلمه دیروز نیست انداخته دور و خواسته قرمه سبزی خودشو بزاره رو میز😐

شاید بگید خیلی حساس شدم ؛ ولی قبلا اصلااا توجه نمیکردم به این کارش یعنی قبلنم اینکارو میکرد ؛ امروز یهو به ذهنم رسید که هدفش از این کارا چیه

از اونجاییم که رابطمون خوب نیست نمیدونم لج میکنه اینکارا رو میکنه یا چی😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لابد تازه میخواد بپزه ،مادر که با دختر لج نمیکنه 

اخه مسئله اینجاست کلا ما مشکلی با اینکه غذا دیروزو گرم کنیم بخوریم نداریم

بعد غذائه خیلی زیاد بود یعنی منطقی نبودش بریزه دور زیادم بودش😑😂

اینکارو فقط سر من انجام میده

یعنی برا خودش ۳ روز پیشم باشه نمیکنه

اخه مسئله اینجاست کلا ما مشکلی با اینکه غذا دیروزو گرم کنیم بخوریم نداریم بعد غذائه خیلی زیاد بود ی ...

اخ اخ،،اگر مسئله لج و لجبازی باشه که خیلی گناه داری عزیزم  آخه تو این گرونی حیفه ،،اونم دختر به این ماهی که اشپزیش بیسته واقعا مامانت نباید اینکاراا کنه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍