2777
2789
عنوان

بارداری

147 بازدید | 23 پست

بی بی  بعد چن روز مثبت میشه؟ 

مثلا اخرین رابطه برا ۵روز پیش باشه و لقاح صورت گرفته باشه من الان بی بی بزارم مثبت میشه؟ 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

از ناریخ پریودت ی هفته تا ۱۰روز ک گذشت میتونی بی بی بزنی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ناریخ پریودت ی هفته تا ۱۰روز ک گذشت میتونی بی بی بزنی

یه هفته گذشت بی بی گذاشتم .منفی شد .ولی اخرین رابطمون برا پنج روز پیشع قبلش رابطه نداشتیم .

مگم اگ لقاح صورت بگیرع تو پنج روز مثبت میشه یا ن؟ 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
چع عجله ای داری ۵ روز رو حتی ازمایش هم نشون نمیده چه برسه بی بی 

☹☹ اخه ی هفته از زمان پریودیم گذشته

یه هفته گذشت بی بی گذاشتم .منفی شد .ولی اخرین رابطمون برا پنج روز پیشع قبلش رابطه نداشتیم . مگم اگ ...

ببین مهم تاریخ پری نیست که بی بی نشون بده، بستگی داره چند روز از لقاح گذشته باشه

پنج روز قبل رابطه داشتی که الان نشون نمیده

ببین مهم تاریخ پری نیست که بی بی نشون بده، بستگی داره چند روز از لقاح گذشته باشه پنج روز قبل رابطه ...

ی هعته بعد از رابطه ؟ شاید همون روز لقاح صورت گرفته 😐

اخه من ۲۸ موعود پریودم بود ک رابطه داشتیم ولی همیشه دو سه روز عقب میندازم ولی پری نشدم هنوز .میترسم باردار باشم 

دعا کن نباشم 🌷🖤 

اگه اقدامت برا  ۲۵ سیکل باشه که فک نکنم شده باشی اخه تا ۲۱ معمولا میگن که احتمال بارداری هست

۲۸ماه گذشته پری شدم 

ک ۲۸ این ماه رابطه داشتیم همیشه دو سه روز عقب میندازم ولی هنو پری نشدم☹🌷