2777
2789
اگه بچه طلاق نبودم همین چیزا رو میگفتی .چرا به یه بچه میگی عقده ی .به نظرم بزار باهم بازی کنن فقط حو ...

من که نگفتم گناع کرده و مقصر ه

ولی تو خودت رو بزار جای من فقط یک دقیقه ببین هستی توی مهمونی و بچت داره با اون بازی میکنه و یهو میبینی که میرن توی اتاق و با گرییییه میاد بیرون . ولی باز میره باهاش بازی میکنه

هزار بار دستش رو با جلد آبمیوه رانی بریده . و باز هم از اونها میندازه توی اتاق بچم و من که نمیییتونم هر ثانیه به بچم نگاه کنم . هر چند که تقریبا اینطوری شدم و همش مضطربم☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خیللللی سعی کردم درستش کنم اما نشد با بچه کوچیک به فکر اون بچه بودم در حالیکه میخاست تسبیح ...

بزار باهاش بازی کنه اما به بچت یادبده صادقانه هرچی بهش میگه رو برات بگه هرچی بینشون میگذره رو برلت بگه اینجوری راحتتر میشه کنترل کرد که هم بچه شماضربه نخوره و هم اینکه اون که بچه طلاق هس اسیب نبینه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یه استارتر کم سواد و سطح پایین راجع به یه بچه ی ده ساله به عقده ای ترین حالت ممکن تاپیک شده

عزیز دل و ای باسواد جامعه و روانشناس ماهر

اون سنش فقط ده سال هست ولی ذهنش و فهمش از من و شما بیشتره

چرا از دور قضاوت میکنی دوست من شاید نصیب شما هم شد

یه استارتر کم سواد و سطح پایین راجع به یه بچه ی ده ساله به عقده ای ترین حالت ممکن تاپیک شده

اصلا اینجوری نیست 

طرف باباش می‌تونه ازدواج کنه تربیت کنه بچش نه اینکه هر شب خونه یکی پلاس باشه 

یا وقتی مادر بزرگه قبول کرد ازش مراقبت کرد درست تربیتش کنه 

اسی خیلی تلاش کرده برا درست شدنش و بیشتر از این مسعولیتی نداره 

بچه با بچه بازی میکنه.شما دیگه خیلی حساسی

آره میدونم . ولی با بچه ای که در حد خودش باشه نه بچه ای که خیلی نیفهمه و خبره س توی کلک زدن و پیچوندن

حتی از جیب باباش پول بر میداره حتی از پدر بزرگ ایناش هم همینطور

بچه جاری منم همینطوره 

الان که حاملم همش میپره تو جونم یا میخاد بزنه تو دلم از حسودیش همش استرس میگیرم که نزنه تو دلم

میترسم بعد که بچم بدنیا بیاد اذیتش کنه و همه میدونن چقد حسوده و خطرناکه 

عزیز دل و ای باسواد جامعه و روانشناس ماهر اون سنش فقط ده سال هست ولی ذهنش و فهمش از من و شما بیشتره ...

خانمی درکت میکنم مادرش کجاست؟ 

تنها راهش اینه علنی کنی و اگر خونتون راهش جداست در رو قفل کنی که نباد در رو باز کنه،  هر وقت هم میگه بازی بگو خوابه یا... چون دخترت بزرگتر هم بشه معضلات دیگه هم خواهی داشت و نگرانیت بیشتر از کنار هم بودنشون... الان بچه تو نمیتونه از خودش مراقبت کنه یا بشما بگه نیاز به حمایت همسر هم داری وقتی میاد از کنار بچت جم نخور و بازی و سرگمی بده که جلوی چشم خودت باشه مثلا بگو میتونی با بچم الان همینجا نقاشی بکشید اگر نه بلند شو برو خونتون شما تعریف کن چه بازی و کجا انجام بشه 

وای کامل درکت میکنم با این تفاوت که ما تو یه خونه زندگی می کردیم اینقدر از دستش خسته شدم که طوری برخورد کردم که نزدیک بچه هام نشه چون علنا به بچه هام آسیب می رسوندسعی کن بهش خوبی نکنی و بطور جدی باهاش برخورد کن نا زده بشه 

اصلا اینجوری نیست  طرف باباش می‌تونه ازدواج کنه تربیت کنه بچش نه اینکه هر شب خونه یکی پلاس باش ...

عزیزم خوشحالم بابت روشن فکری و هوشت

اونی که اینو گفت خودش احتمالا عقده ایه و رفتار و اخلاقش یه چیزی شبیه به این پسره . البته من مطمئن نیستم ولی خاستم مثل خودشون قضاوت کنم .از دور . چون حال منو درک نکرد و در جایگاه اون پسر به موصوع نگاه کرد . و نفهمید که من چقدددر دل سوزوندم و تلاش کردم.جامعه خیلی خراب شده بخدا همش شده پر آدمای عقده ای

بزار باهاش بازی کنه اما به بچت یادبده صادقانه هرچی بهش میگه رو برات بگه هرچی بینشون میگذره رو برلت ب ...

آخه بچم دو سالشه عزیزم نمیتونه حرف بزنه فعلا.میخام تا وقتیکه بتونه بگه مراقبت کنم ازش .ولی نمیدونم دیگه جطور میشه مراقبت کرد بخدا

بچه جاری منم همینطوره  الان که حاملم همش میپره تو جونم یا میخاد بزنه تو دلم از حسودیش همش استر ...

اونم همین کارا رو میکرد توی بارداریم

حتی منو یهو میترسوند

وقتی میگفتی چیزی براش پرتاب نکن این بدتر پرتاب میکرد و برعکس میشد