2777
2789
یکیش همینکه دیشب بلند گفتی خوب بوده بازم بود همینکارو کن، اینجور که متوجه شدم انگار حریم خاصی نیست و ...

ببخشید بچم چه تاثیری ممکنه بگیره خدایی نکرده

از این لحاظ که اون بزرگتره و ظلم میکنه تاثیر میگیره و مظلوم بار میاد میگید؟

چند روز میش اتفاقا چندین نوع ماشین و تراکتور و اینا گرفته بود و آورد بالا و میگفت میخام به دختر عموم ...

من اجازه نمی دم با اسباب بازی ها بازی کنه و اجازه نمی دم دخترام اسباب بازی هاشون رو در بیارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره 

دلم براش سوخت 

فک نکنم حسادت کنه ....شاید نیاز به محبت داره 

طفلکی بچه ست ....گناه داره ‌‌.بهش،محبت کنید 

آینده یه چیز نامعلومه 

به بقیه رحم کنیم تا خدا هم به ما رحم کنه

آره میدونم . ولی با بچه ای که در حد خودش باشه نه بچه ای که خیلی نیفهمه و خبره س توی کلک زدن و پیچوند ...

اسی جان هیچ راهی نداری جز اینکه یا به بهانه کرونا با هیچ کس رفت و آمد نکنید تا یه مدت از دستش راحت باشی ، یا اینکه جایی که اون هست یه لحطه از بچت دور نشی مثل یه نگهبان همش کنار بچت باش اونوقت اون پسر هم میبینه که تو هستی اذیتش نمیکنه .ایجوری از مهمانی لذتی نمیبری یا اینکه ممکنه مادرشوهرت اینا بگن بخاطر اینکه تو کارا کمک نکنی چسبیدی به بچت .ولی باید اهمیت ندی و تا زمانی که اون پسر پیش دخترته تو هم عین چسب بچسب به دخترت و ازش جدا نشو .اینطوری هم دیگران متوجه وخامت اوضاع میشن هم خودت خیالت راحته و دیگه اینقدر حرص نمیخوری

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
اسی جان هیچ راهی نداری جز اینکه یا به بهانه کرونا با هیچ کس رفت و آمد نکنید تا یه مدت از دستش راحت ب ...

مرسی گلم اتفاقا همین کارو میکردم ولی دیدم مادرشوهرم اینا بدشون میومد و فکر میکردن من بچه رو بهونه کردم که جیم بزنم آخه میدونی چیه .مادر همین پسره هم همین جور بوده و اینا هر جور که اون بوده فکر میکنن منم همونجوری م متاسفانه

یکبار هم خونه خاهر شوهرم کلیییی کمک کردم ولی واسه شستن ظرف های شام کمک نتونستم بکنم چون بخدا واقعا بچم نمیزاشت و همش میرفت توی حیاط و من میرفتم دنبالش و چند دقیقه دورش بودم چون نمیومد تو که من بتونم کمک بدم.فک کردم اونها درک م کردن ولی دیدم خاهر شوهرم یه جعبه طیرینی داد و کفت تو این رو تعارف کن ، وقتی برگشتم دیدم خاهرشوهر مجردم چاییم رو خورده ، بعد هم زیاد تحویل نمیگرفت منو و میوه تعارف کرد به مادرش و به من تعارف نکرد که کنار هم بودیم و میوه رو برد به بهوونه اینکه بچه من میره خرابشون میکنه

اینقدر اذیت شدم که دیگه نرفتم خونشون دیگه چون اینجوری باهام بد شدن وقتیکه کمک نکردم توی ظرف شستن فقط هااا

یا مثلا مادرشوهرم یهو یه کار بهم میده در حالیکه من دنبال بچمم ولی اون کاری میگه که انجام بدم . تقصیر خودمه و باید بگم نمیتوتم و مراقب بچمم هر چند میدونم میره به همه میگه این کار نمیکنه و همش دنبال بچشه

نمیدونم چیکار کنم لطفا در این موارد هم کمکم کن 

مرسی گلم اتفاقا همین کارو میکردم ولی دیدم مادرشوهرم اینا بدشون میومد و فکر میکردن من بچه رو بهونه کر ...

عزیزم دقیقا میدونم چی میگی ولی ببین تو باید انتخاب کنی . اگر بخوای مثل همیشه به اونا کمک کنی باید همش حرص بخوری که بچت الان در چه حالیه و نکنه کار خطرناکی بکنه یا اون پسره اذیتش بکنه . باید ببینی کدوم برات مهمتره . من اگر جای تو بودم مراقبت از بچه رو انتخاب میکردم ‌. اگر خدای نکرده بلایی سر بچت بیاد همونا سرکوفتت میزنن که تو چه مادری هستی که مراقب بچت نبودی . یه وقتایی هم اگر خواستی مثلا بری کمکشون ظرف بشوری بچه رو بزار تو بغل شوهرت بهش بگو چشم ازش برندار تا من بیام . در کل تو بچه کوچیک داری قرار نیست تو مهمونی از اول تا اخر کار کنی .نهایتش فقط ظرف بشور یا فقط واسه انداختن سفره کمک کن . البته واسه شوهرت هم تو خونه توصیح بده که جون بچه کوچیک داری نمیتونی زیاد کار کنی تا زمانیکه بچه بزرگتر بشه .‌

در کل با توجه به روحیات خانواده شوهرت مطمینا از نطر فرهنگی سطحشون پایینه و گرنه از زنی که بچه کوچیک داره انتطار کار کردن نداشتن پس زیاد به ناراحت شدن اونا اهمیت نده بزار هر جور دلشون میخواد فکر کنن .