2777
2789
عنوان

خیلی بی قرارم

146 بازدید | 10 پست

سلام من همیشه خواننده غایب بودم اما الان عضو شدم تا راهنمایی بگیرم شما چطور با خدا ارامش میگیرین من از خدا خیلی دور شدم ولی خودم خیلی ناراحتم و خودم بیشتر از همه عذاب میکشم یعنی خدا منو میبخشه اصلا چطور باید دلجویی کنم؟؟؟💔💔💔

توبه کن و همیشه نماز هان سر وقت بخون 

خدا یا غیر ممکن های زندگی مون را ممکن کن     اگه دوست داری  یه صلوات برای حاجت بفرست.       روزگاری که روز ما نیست روزی هم روز ما میرسد      موفق باشید.   دوستون دارم    سنم اشتباهه   لایک نکنید گلای تو خونه    

خدا صدرصد میبخشتت

اون وسوسه های شیطان هس ک داره عذابت میده

خدا نمیخاد بندش بی قرار بشه برا همین گفته اگ اشتباهی کردی ، فقط یک معذرت خاهی ساده بکن دیگ حله

اینک الان دهنت داره صاف میشه از عذاب وجدان چون شیطان تو ذهنت وارد شده و داره اذیتت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دور شدم فقط باهاش حرف میزنم شاید باورش براتون سخت باشه ولی نماز نمیخونم بعضی وقتا   

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خدا صدرصد میبخشتت اون وسوسه های شیطان هس ک داره عذابت میده خدا نمیخاد بندش بی قرار بشه برا همین گف ...

اره واقعا بعضی وقتا حس میکنم انگار یه شیطان درونمه 

ممنون از راهنماییت عزیزم چقدر قشنگه که اینقدر خدا رو مهربون میبینی❤😘💗

اره واقعا بعضی وقتا حس میکنم انگار یه شیطان درونمه  ممنون از راهنماییت عزیزم چقدر قشنگه که این ...

قربونت بشم عزیزم ❤️ من اینجوری نمیبینمش

خودش اینجوری میگ

میگ حتی اگ تو دلت هم معذرت خاهی کنی و به زبون نیاری حله

خیلی متن قشنگی بود گریه ام گرفت ❤💗😢

خودمم هر بار وسط غصه ها بخونم گریه ام میگیره 

ولی خیلی درسته خدا حواسش هست بهمون بدون این که کاری کنیم  

بایزید بسطامی میگه وقتی کوچکی به درگاه بزرگی میره ازش نمیپرسن چی اوردی؟ازش میپرسن چی میخوای؟

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست