2777
2789

خیلی زود برای رفتنت

18 سالش بود فقط💔

دارم نابود میشم خانوما اینایی که از مرگ برگشتن واقعیه چجوریه یعنی میشه امیر هم برگرده💔💔💔💔

چهار پنج شب پیش فوت کرد من باورم نمیشه اگه انقدر گریه های رفیقاشو خانوادشو نمیدیدم باورم میشد

ولی کل قبرستونو گشتم متر کردم پیدا نکردم قبرشو

دلم ب همین خوشه ک قبرش پیدا نشد ممکنه ی شوخی باشع ممکنه نرفته باشه

همش ب اخرین بازدیدش زل میزنم که 11 ابانه💔

اخه چرا تند رفت چرا رفیقش زنده موند امیر فوت شد چرا چرا چرا چرا همیشه خوبا میرننننننننننننننننننننننننننننننن

حرف دلمم بهش نگفته بودم که گذاشت رفت:) 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر ناراحت شدمنسبتشون با شما چیه

هم محل بودیم💔

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

حالا رفیقش میمرد خوب بود

ررفیقش ادم خوبی نیست

عزیزم فک کردم معشوقتون بوده

نه کراشم بود یک سال

بهش نگفته بودم💔

عزیزم برات آرزوی صبر دارم

ممنونم🖤

ررفیقش ادم خوبی نیست

خوب نباشه باید بمیره چه استدلالیه؟؟

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!