2777
2789

بندانداختن بلدم و رنگ کردن مو تو خونه واس مادرمو خواهرام میندازم چقد زمان میبره کامل یادبگیرم و بتونم سالن باز کنم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخن کاری چطوره؟؟؟

هرکدوم دوره اش جداست..باید جدا جدا بری یاد بگیری.ارایشگری هزینه زیاد داره برا یادگیری و مدرک گرفتن ولی‌اگه خوب یاد بگیری و حرفه ای باشی درامد خوبی میتونی کسب کنی.

یکی میشناسم دختره سالن داره برا خودشه سالن تو‌ مرکز شهر ..خود مدیر سالن کاری اصلاح اپلاسیون پاکسازی رنگ رو انجام میده.برای ناخن یا میکرو ابرو و خیلی چیزای دیگه ک حرفه ای هست از بیرون نیرو میاره انجام‌بدن.

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
هرکدوم دوره اش جداست..باید جدا جدا بری یاد بگیری.ارایشگری هزینه زیاد داره برا یادگیری و مدرک گرفتن و ...

من میگم اول ناخن کاری یادبگیرم یواش یواش بقیه کارای ارایشگری نمیدونم ناخن کاری خوبه  پولش یا ن

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤