2777
2789
عنوان

تنهایی در روز زایمان و بعد از ان

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عززیزم منم منم امسال زایمان کردم فقط توبیمارستان جاریم اومد ولی بعدش تنها بودم و خیلی هم سختم نبود. برازردی ببربهداشت برا ازمایش تیروئید خودشون چک میکنن وخودتم میفهمی

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
عزیزم یعنی به جز همسرت مثل من هیچ کس نیست .بارداری اولته؟ چی کار میکنی شما

من خواهر ندارم گلم 

خانواده همسرمم کلا نامهربان و بی تفاوت 

مامانمم هست ولی مریضه ، تازه باید کمک مامانمم باشم این روزا و بعد زایمان 

تقریبا برای کمک هیچ کسی رو ندارم و باید کمک مادرمم باشم

بله اولین بارداریمه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
انشالله خدا کمکت کنه برا منم دعا کن بتونم از پسش بربیام

ان شالله 

توکل بخدا کن ک بالاترین کمکه

حتما از پسش برمیای گلم 

جنسیتش مشخص شده؟؟؟

عزیزم همسرم هستش ولی چون بخش زنان هست اجازه نمیدن بیاد .ولی برای بعدش ایشون هست پیشم اما جفتمون کامل ...

گل من اصلا نگران نباش. منم چون عملا تنها بودم (ده روز اول چند نفر پیشم بودم ولی فقط به فکر خودشون بودن اصلا حواسشون به من بچه و یا حتی شوهرم نبود) اصرار به زایمان طبیعی داشتم چون میخواستم بعدش از پسش بربیام. من بیمارستان خصوصی زایمان کردم اونجا واقعا نیاز نبود حتی خودشون بچه را عوض میکردن هر کاری هم داشتیم خبر میدادیم. بعدش هم من که خودم میتونستم پا شم حتی کسایی که برای کمک اومده بودن بیشتر مهمون بودن تا کمک کار. فقط بعدش اگر زود شیرت نیومد نگران نباش منم یکی دو روز چون نخوابیده بودم همین طوری بودم یک بسته شیر خشک داشته باش تا بتونی آرامش بگیری بعدش خودت میتونی تغذیه اش کنی. نوشیدنی  و غذاهای مناسب هم میتونی از قبل خودت تهیه کنی

عززیزم منم منم امسال زایمان کردم فقط توبیمارستان جاریم اومد ولی بعدش تنها بودم و خیلی هم سختم نبود. ...

عزیزم طبیعی بودی یا سزارینی؟ بارداری اولت بود ؟ 

من احتمالا سزارین بشم و اولین بار. برای بیمارستان بهیار میگیرم اما نمیدونم میتونم حمام ببرمش اون روز اول یا نه .غذا هم که از بیرون میگیریم .نمیدونم همسرم کافیه یا نه

عزیزم طبیعی بودی یا سزارینی؟ بارداری اولت بود ؟  من احتمالا سزارین بشم و اولین بار. برای بیمار ...

طبیعی بودم البته خواهرشوهرم بردش حمام خودم نتوتستم‌. ولی برای سزارین بعدش یکم سختتره. مادری خواهری کسی نیست بیادپیشت یکی دوروز اول؟

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
گل من اصلا نگران نباش. منم چون عملا تنها بودم (ده روز اول چند نفر پیشم بودم ولی فقط به فکر خودشون بو ...

از طبیعی راضی بودین 

منم شنیدم طبیعی باشه بعدش میتونی خودت کاراتو بکنی

گل من اصلا نگران نباش. منم چون عملا تنها بودم (ده روز اول چند نفر پیشم بودم ولی فقط به فکر خودشون بو ...

واقعا ممنونم از راهنمایی ت مرسی که بهم انگیزه دادی . شیر خشک چه برندی بگیرم و نگرانم که ایا میتونم شیر بدم یا نه .حمومش کنم همون روز یا نه . راستی وسیله هم خودمون باید براش بگیریم من هنوز چیزی نگرفتم میشه فقط واجبها رو راهنمایی کنی و رختخواب و پتوشو چی بگیرم. نگرانم تو خواب خفه نشه...

طبیعی بودم البته خواهرشوهرم بردش حمام خودم نتوتستم‌. ولی برای سزارین بعدش یکم سختتره. مادری خواهری ک ...

نه عزیزم به جز همسرم هیچ کس . شاید زنعموی همسرم بتونه ولی تا جایی که بشه رو کمک کسی حساب باز نکردم .چون کروناست شاید سختشون باشه

از طبیعی راضی بودین  منم شنیدم طبیعی باشه بعدش میتونی خودت کاراتو بکنی

من که خودم اصرار زیادی به طبیعی کردم واقعا شرایطش را نداشتم و زایمان خیلی سختی بود دکترم چون میخواست سزارین کنه اصرار داشت پیاده روی نکنم و این باعث شده بود بچه اصلا پایین نیاد. خیلی سخت بود ولی بعدش خودم همه کارهام را کردم حتی شب ها که گریه میکرد زودتر بلند میشدم مبادا مهمون ها از خواب بیدار بشن چون فرداش غر میزدن از خواب پریدیم خوب نخوابیدیم