2777
2789
عنوان

تنهایی در روز زایمان و بعد از ان

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 38 پست
واقعا ممنونم از راهنمایی ت مرسی که بهم انگیزه دادی . شیر خشک چه برندی بگیرم و نگرانم که ایا میتونم ش ...

شیردهی ارتباط مستقیم با آرامش داره. من تو بیمارستان آرامش نداشتم شیرم نیومد خونه هم همش بهم استرس میدادن که نمیتونی بچه ات را سیر کنی شوهرم دعواشون کرد رفت شیر خشک خرید گفت بزارین بخوابه نمیخوام شیر بده. بیدار شدم شیرش دادم و حتی شیر خشک را باز نکردم. برندش را مطمئن نیستم دخترم الان حدود ۵ سالشه احتمال زیاد میدم نان بوده باشه. از بیمارستان پرسیدم چی بخرم.

واقعا ممنونم از راهنمایی ت مرسی که بهم انگیزه دادی . شیر خشک چه برندی بگیرم و نگرانم که ایا میتونم ش ...

من ساک لباس گذاشته بودم ولی استفاده نکردم چون بیمارستان ساک لباس بهش دادن و اونجا هم حمومش نکردم. حتی پتو دور پیچ هم دادن من مال خودش را استفاده نکردم قبل حموم دلم نیومد وسایلش را کثیف کنم. وسایل سیسمونی هم خودم گرفتم سرچ کردم و واجب ها را خریدم خریدهای خوبی هم کردم. هر چند لباس خیلی خریده بودم و اینقدر استفاده نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا به سلامتی فارغ بشین. برای منم دعا کنین که سخت محتاج دعام.

انشالله خدا به شما هم کمک کنه و هر چی بهترینه روزیت کنه امروز با صحبتهات حالمو خوب کردی .فضای مجازی ادمای خوبی مثل شما رو داره که اگر چه کسی رو نداریم ولی وجود دوستهای خوبی مثل شما و حرفهای شما منو اروم میکنه .مرسی دوست خوبم .انشاله موفق باشی.

انشالله خدا به شما هم کمک کنه و هر چی بهترینه روزیت کنه امروز با صحبتهات حالمو خوب کردی .فضای مجازی ...

ممنون گلم. لطف داری. هفته پیش جنین هشت هفته ایم سقط شد. بدون هیچ کمکی هم بودم. حال جسمیم خرابه حال روحیم خرابتر. برام دعا کن. اخیرا روزگار خیلی بر من سخت گرفته. دلم گرفته خیلی  

انشالله خدا به شما هم کمک کنه و هر چی بهترینه روزیت کنه امروز با صحبتهات حالمو خوب کردی .فضای مجازی ...

کاش پیشم بودی که اگر کمکی از دستم برمیومد واست میکردم اما شما نگران جزئیات و تنهاییت نباش. خدا هست

ممنون گلم. لطف داری. هفته پیش جنین هشت هفته ایم سقط شد. بدون هیچ کمکی هم بودم. حال جسمیم خرابه حال ر ...

انشاله که خدا دوباره بهت یه فرشته بده . مرسی ازت امیدوارم حال روحیت هم خوب بشه .منم اگه قابل باشم برات دعا میکنم شما هم برام دعا کن ممنونم ازت .

کاش پیشم بودی که اگر کمکی از دستم برمیومد واست میکردم اما شما نگران جزئیات و تنهاییت نباش. خدا ...

ممنون بله من سالهاست که تنهام ولی شاید این روزها بیشتر احساسش میکنم چون بی مهری اطرافیان رو میبینم و توقع زیادشون رو.که البته مطمینم مثل همیشه خدا رو دارم و کمکم میکنه