اول مرغو خوب سرخ کنین و بذارین کنار.
بعدش پیاز داغ درست کنین و اونم بذارین کنار.فلفل دلمه ای رو تفت بدین..
بعد تو همون روغنی که مونده زرد چوبه و نمک و رب رو تفت بدین.
حالا تو یه قابلمه دیگه هویج های خورد شده رو بچینین کفِ قابلمه.بعد مرغها رو بچینین رو هویج و روی هر لایه از مرغها فلفل دلمه ای و پیاز بریزین...
بعد در قابلمه رو بذارید و بذارین یه ساعتی بمونه
حالا اون سسی که آماده کرده بودین رو با حدودِ دو تا لیوان آب مخلوط کنین و بریزین رو مرغهاتون..وقتی جوش اومد زیرِشو کم کنین و بذارین بپزه...
اگه همینطور ک گفتم درست کنین عالی میشه