2777
2789

سلام عزیزان دستور زرشک پلو با مرغ رو میخواستم .الان یکسال و نیمه خونه خودمم ولی اون زرشک پلوبا مرغ مجلسی که بقیه درست میکنن و توی رستورانا هست نمیتونم درست کنم

اینقد هم از اینترنت سرچ کردم ولی اونی که میخوام نمیشه 

من میخوام رون مرغ پوستش گرفته نشده باشه و حسابی سرخ بشه 

ویار حاملگیم هم هست 😂

همش باید برم بیرون مرغ بخورم شوهر میگه کار نداره که خودت درست کن 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مرغو خوب سرخ کنین و بذارین کنار.

بعدش پیاز داغ درست کنین و اونم بذارین کنار.فلفل دلمه ای رو تفت بدین..

بعد تو همون روغنی که مونده زرد چوبه و نمک و رب رو تفت بدین.

حالا تو یه قابلمه دیگه هویج های خورد شده رو بچینین کفِ قابلمه.بعد مرغها رو بچینین رو هویج و روی هر لایه از مرغها فلفل دلمه ای و پیاز بریزین...

بعد در قابلمه رو بذارید و بذارین یه ساعتی بمونه

حالا اون سسی که آماده کرده بودین رو با حدودِ دو تا لیوان آب مخلوط کنین و بریزین رو مرغهاتون..وقتی جوش اومد زیرِشو کم کنین و بذارین بپزه...

اگه همینطور ک گفتم درست کنین عالی میشه 

عزیزم تو تاپیک هات خوندم که اوایل بارداری کرونا داشتی میشه کمکم کنی منم مبتلا شدم خیلی نگرانم  ...

ببخشید خیلی دیر دیدم پیامتو 

ولی انشالله که حال خودت و‌ نی نی گلت خوب باشه 

نه عزیزم برای نی نی هیچ مشکلی بوجود نمیاره فقط چون خودت نمیتونی دارو مصرف کنی باید خیلی زیاد از چیزهای طبیعی مثل ابلیمو عسل و به دونه استفاده کنی تا بتونی سریع خوب بشی .

ببخشید خیلی دیر دیدم پیامتو  ولی انشالله که حال خودت و‌ نی نی گلت خوب باشه  نه عزیزم برا ...

عزیزم ممنون از راهنماییت خداروشکر خوب شدم

خیلیی لطف کردی انشالله بسلامتی زایمان کنی