2777
2789
عنوان

کیا بانمازخوندن اروم میشن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 29 پست
چجوری حاجت محال گرفت دوستتون عزیزن؟

اصرار نکن بگو هرچی صلاحه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میام نی نی سایت .یا اینکه رفتار و حال اطرافیان رو میبینم.

یا تاپیکهای اینجا رو می خونم.میبینم دلیل تمام مشکلاتشون همینه.

خداوند رو در نظر نگرفتن.

خدای بزرگ رو ندیدن.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
وقتی میام نی نی سایت .یا اینکه رفتار و حال اطرافیان رو میبینم. یا تاپیکهای اینجا رو می خونم.میبینم ...

اهوم😭

اونقدر زجه زدم وازخ اطلب حاجت کردم اما نگاهم نکرد،کاش ارزومو براورده میکرد حتی اگه به صلاحم نبود

آهنگای غم انگیز گوش دادن حالو بد میکنه.

فیلمای داغون ومنفی حالو بد میکنه.

کینه حالو بد میکنه.

وهمچنین آرزوی محال.

البت من خواسته خودمو از خداوند گرفتم .

شما هم خواستی چله حق شناس خیلی جواب میده.

من که خواسته ام رو با چله حق شناس و نماز حضرت عباس و همچنین سعی وتلاش خودم به دست آوردم.خدا رو شکر

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
اهوم😭 اونقدر زجه زدم وازخ اطلب حاجت کردم اما نگاهم نکرد،کاش ارزومو براورده میکرد حتی اگه به صلاحم ...

تلاشی هم کردی در جهت خواسته ات یا نه؟ خواسته ات چیه؟ میتونی بگی؟

من چند سال این خواسته رو داشتم.البته دو تا خواسته یا حاجت یا آرزو داشتم.

یکی برای خودم یکی برادرم،

اوایل فقط دعا بود.

نمی شد.

بعد براش تلاش هم کردیم و همزمان دعا.

شد.

درست شد .

خدا رو شکر.

تلاشی هم کردی در جهت خواسته ات یا نه؟ خواسته ات چیه؟ میتونی بگی؟

من نهایت تلاشمو کردم ..

خواستم تزدواج باپسری که دوسش داشتم وایشون به بهونه ی مخالفت خانوادش رفت..فقط یه باراومد خاسکاریم ودیگه تموم شد..ارزومه برگرده وبهم برسیم حتی اگه صلاحم نباشه ..چون فکرش داره پیرم میکنه

من نهایت تلاشمو کردم .. خواستم تزدواج باپسری که دوسش داشتم وایشون به بهونه ی مخالفت خانوادش رفت..فق ...

عزیزم.

برو خدا تو شکر کن که نشد.ازدواج با پسری که خانوادش مخالفن یعنی یک عمر کنایه شنیدن و عذاب دیدن.

شما خوب باش.مطمئن باش انشالله پسری به سراغت میاد که خوشبختت کنه .

اینم از خود خدا بخواه.

الان وقت نماز شبه.بیا با هم بریم نماز شب بخونیم.تو برای من دعا کن.من برای تو.

خدا داره نگاهمون میکنه.دوست داره این کارا رو.

من نهایت تلاشمو کردم .. خواستم تزدواج باپسری که دوسش داشتم وایشون به بهونه ی مخالفت خانوادش رفت..فق ...

هنوز اول کاری.پیری چرا دختر گل‌.

این عشق یکطرفه داعونم کرده بخدا

عشق یکطرفه فایده نداره.

حیف وقت وعمر نیست بزاری برای عشق یه طرفه.

امیدوارم یکی باشه که عاشقت بشه .و عشقتون مستدام باشه.

نسخه امام رضا در این مورد نماز جعفر طیار هست در ظهر جمعه .

خواستی یه سرچ بزن.

آقای بهجت فرمودن .