2777
2789

نمیدونم چرا دو سه روزه خونم پر شده از کک...امشب چهارتا دیدم فقط..پسرمم خیلی حساسه تنش تاول میزنه...میتونید کمک کنید بهم؟؟؟

ای وای خدااا خیلی بده... چند ماه پیش دو تا تو خونه ما پیدا شد کشتمش.. رو فرشی هم که دیرم کامن زدم ولی دیگه ندیدمشون.. البته کامن خیلی قویه ها باید اون اتاق نرید حدااقل چند ساعت

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شست شوی کل زندگی... کک توی آب خلع سلاح میشه. لباسهاشو بارها و بارها بشور. بذار خیس بخوره. ملحفه ها... همه... هر موقع داشت تنش رو میخورد با لباس زیر دوش..

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

اسی برو اسپری درمین بگیر بزن ب لباسا و فرشا و رخت خواب .نیاز ب ترک خونه هم نداره این اسپره.تا ۶ ال۷ بار سشت و شوی لباس موندگاره فقط رو لباس زیر بزار خشک بشه بعد لباسو بپوش خیلی عالیه 

برام دعا کنید 
سخته که...

میتونی سمپاسی هم بکنی ولی برای بچه کوچک سم بده....

من چند روز رفتم سفر جهادی توی یه منطقه ی دورافتاده، مردمان تمیزی هم بودن ولی بالاخره گوسفند وبز کک داره دیگه....

اینقدر شستم و شستم و شستم که تمام شد!! 

البته باید بفهمی از کجا میان. این مهمه مثلا اگر توی روستا هستی، خب دیگه چاره ای نیست. همون سمپاشی رو انجام بده. اگر شهری، ببین دلیلش چیه.

اینا رو ول کن! ساس الان داره منو میخوره! اومدم یه گوشه ی دیگه... خیلی هم تمیزن، ولی ساس داره.... شهر نیست دیگه... هر جا خاک و کشاورزی و دام باشه اینجور چیزام هست...

خدایا! من ساس و کک رو میتونم! به خوبانت قسم منو و بچه هامو درگیر شپش دیگه نکن!!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
میتونی سمپاسی هم بکنی ولی برای بچه کوچک سم بده.... من چند روز رفتم سفر جهادی توی یه منطقه ی دورافتا ...

خدا خیرتون بده

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰