2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم همراه با بیهوشی

748 بازدید | 23 پست

سلام خانم هایی که عکس رنگی رحم همراه با بیهوشی انجام دادن میشه کمکم کنید 

دکتر یه سری قرص برام نوشته هنوز نرفتم تهیه کنم میشه بگید چه قرصایی هست و باید از چند روز قبل عکس برداری بخورم واینکه شرایط عکس برداری چیه و چکار باید بکنم و یه سوال دیگه بعد از عکس کیا باردار شدن؟؟

من انجام دادم ولی بدون بیهوشی؛ شرایط عکس برداری و اینکه داروهاتو کی بخوری رو همون موقع که نوبت بگیری بهت میگن

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم ولی بدون بیهوشی؛ شرایط عکس برداری و اینکه داروهاتو کی بخوری رو همون موقع که نوبت بگیری ...

امروز رفتم نوبت گرفتم حرفی بهم نزدن برای همین گفتم بیام اینجا بپرسم

شما باردار شدید بعداز عکس برداری؟؟

منم بدون بی هوشی انجام دادم،احتمالا آنتی بیوتیک و مسکن هستن

ممنون 

اذیت نشدید برای عکس ؟؟

من برای یه تست پاپ اسمیر اذیت شدم تا سه روز لکه بینی داشتم دیگه برای عکس خیلی ترسیدم با بیهوشی میخوام برم

درد من خیلی وحشتناااااک بود ؛ خوشبحالت که بابیهوشیه. 

منم یک سال و نیمه بدون هیچ مشکلی باردار نمیشم ترسم از اینه که نکنه لوله هام بسته باشه برای همین گفتم با بیهوشی برم به ریسکش نمی ارزه

منم یک سال و نیمه بدون هیچ مشکلی باردار نمیشم ترسم از اینه که نکنه لوله هام بسته باشه برای همین گفتم ...

دردی نیست که نشه تحملش کرد 

من بدون بیهوشی بود یه لوله م کیپ بود 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
عکستون مشکل داشت یا نه ؟؟مشکل دیگه ای ندارید؟؟

نه عزیز ؛ چسبندگی داشتم .باید لاپاراسکوپی کنم

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

قرصا رو یادم نیست چجوری باید استفاده کنی، انجام دادم بدون بی هوشی درد کمی داشتم اصلا آخ هم نگفتم جالبه یکی از لوله هامم چسبندگی خفیف داشته و باز شد با عکس، ولی نفر قبلی من صدای جیغش میومد و با گریه اومد بیرون، بله به لطف خدا باردار شدم 

دردی نیست که نشه تحملش کرد  من بدون بیهوشی بود یه لوله م کیپ بود

من آستانه تحمل دردم زیاد نیست😢😢

نمیدونم همه نظری خوندم ولی حالا دردشو بتونم تحمل کنم از استرسش بیشتر میترسم

قرصا رو یادم نیست چجوری باید استفاده کنی، انجام دادم بدون بی هوشی درد کمی داشتم اصلا آخ هم نگفتم جال ...

خب خدا رو شکر که باردار شدید

منم از همینش ترسیدم هر فردی با فرد دیگه فرق داره برای یکی خیلی درد داره برای یکی دیگه درد نداره

خب خدا رو شکر که باردار شدید منم از همینش ترسیدم هر فردی با فرد دیگه فرق داره برای یکی خیلی درد دار ...

ممنون ان شاءالله شما هم میشی 

ی ربع قبلش یدونه پروفن خورده بودم و ی شیاف دیکلوفناک گذاشته بودم،  به همه میگفتن اینکارو کنن. لکه بینی ام داشتم چند روز.