2777
2789
عنوان

قطع رابطه و تهدید شدن

957 بازدید | 50 پست

سلام.راستش من سه سالی با یه نفر رابطه داشتم و خیلی جدی بوده و خانواده هامون میدونستند. ولی این سه سال خیلی دعوا داشتیم که بیشتر سر اینکه اینقدر اون علاقه داشت همه دخترا جذب خودش کنه با اینکه با من بود و و و کلا بیشتر اون تو همچی مقصر بود منم باهاش نمیساختم.. و وقتی ناراحت میشدمو این موضوع بهش میگفتم یه روز کامل قهر میکرد منم هی التماس میکردمو کلی پی ام و زنگ میزدم.کلا هرکاری ک میگمو نمیکرد فقط من انجام میدادم.

بعد یه روز با خودم فکر میکردم اصلا نباید التماس میکردم حس خیلی بدی بهم دست داد،خیلی ازش زده شدمو عقده ای شدم دلم نمیخواد باهاش باشم چون باهاش نباشم خوشحال ترم،انگار همش دارم با نفرت و ناراحتی زندگی میکنم.خیلی امروز خجالت میکشیدم که بگم نمیخوام با تو باشم فقط یه جورایی با دعوا شروع کردم گفتم من همش دارم با نفرت باهات زندگی میکنم،همو بلاک کردیم ولی الان بعد یک روز کلی پیام و زنگ زده ک من دوستت دارم نمیتونم تحمل کنم و حتی گفته من میام اونجا ولت نمیکنم و...

نمیدونم چیکار کنم که دیگه طرفم نیاد و خیلی تهدیدا کرده که میاد اینجا و...

اگه کسی نظری یا کمکی هست بهم بگه دیگه ممنون میشم.یه جورایی دارم دیگه میترسم

به این نتیجه رسیدم وقتی تو اوج خوشحالی رابطه هستم قول چیزیو ندم وقتی که میدونم اخرش به اینجا میرسم،وقتی اون اولا دیدم نمیتونم بسازم دیگه ادامه نباید میدادم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم به خودت یکم زمان بده 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

چی بگم از رابطه ک خودم بعد پنج سال رابطم تموم شده 😔😔

تهدیداشو بگو ب خانوادت.من خانوادم در جریان نبودنو اون ازاین قضیه خیلی یواستفاده کردو منو ترسوند.تو حرف گوش کن و برو ب مامانت بگو ک تهدیدت کرده

اگه خونوادت میدونن پس ترس نداره ک عزیزدلم

خیلی راحت و اروم باش بخدا ۹۹درصدشون تهدیداشون آبکیه😬😂اینو جدی میگم تجربه کردم

وقتی تهدیدت کرد بگو برو ب درک هرکاری دلت میخاد بکن  اینجوری اگه تو ذهنشم باشه ک یکاری کنه میبینه ازش نمیترسی عقب میکشه فقط اصلننننن نشون نده میترسی چون آتو دستش میدی ک تهدیدت کنه در این صورت

کات کن ب زندگیت برس حیف عمرت نیس با ادمای بی ارزش تلفش کنی !؟

مرا کاشتند ؛ غافل از اینکه بذر بودم🌱

وای دقیقا .. منم سه سال پیش یه هفته باهاش رل زدم بعد کات کردم بعد اون درسشو ول کرد مادرش هروز زنگ میزد به من کلی حرف بارم میکرد خودش هرشب مست میکرد میومد پشت خونمون بعد دوسال پارسال باهاش رل زدم هنوزم باهمیم ولی بهش خیانت کردم(چون ازش خیانت دیدم) اونم فهمیده الانم بزور نگهم داشته میگه میخام تلافی کنم 

توی سایت چندتا حس شیشمی گفتن ک حسی بهم نداره و برای سرگرمیه .. خانوادهامونم میدونن بزور باهاش موندم😐 

چیکار کردی ب منم بگو

ببین شروع کردم ب گیر بیخود دادن بهش تا آنلاین میشد گیر میدادم ،ب خوابیدن طولانیش....خیلییییی رفتم توو مخش تا تونستم موفق شم خیلی ام وقت گیر بود اما ارزششو داشت تازه ترس من بیشتر بود از تو چون فهمیده بودم اعتیاد داشت

بله

آسوده خاطر زندگی کنید

اگر واقعا تصمیم بر جدایی دارید جوابگوی ارتباط سون نباشید 

با گذشت زمان سرد خواهند شد 

تهدیدشان بی ثمر است 

کم تحمل بفرمایید 

اگر دوسش دارید و تمایل به ارتباط مجدد دارید که بحثش جداست🙏

🌹🌹تنها 25روز مانده به تولدت عزیزم 🌹🌹 هر روزت مبارک 🌹🌹