2777
2789
عنوان

قطع رابطه و تهدید شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 50 پست
بگو برو ببر بگو ببخشیدا🙊هر گوهی میخای بخور نهایتش اینه خواستگارتو چاقو میزنه اونم گوشش اینو میبره ...

😐💔 زده خاستگار قبلیمو لامصب جاش سفته عمو هاش نمیزارن پاش برسه ب کلانتری 🤦🏻‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐💔 زده خاستگار قبلیمو لامصب جاش سفته عمو هاش نمیزارن پاش برسه ب کلانتری 🤦🏻‍♀️ 

فقط بی محلی و دوری کن 

کلن راهای ارتباطیتو قطع کن بزور ک نمیتونه بشونتت پای عقد اخرسر از رو میره

این روانیه خودتو بدبخت نکنی مطمئن باش این ک دراین حد وحشیه حرف اضافه بزنی لهت میکنه

مرا کاشتند ؛ غافل از اینکه بذر بودم🌱
خیلی ممنونم 🌸علاقه ای بهش ندارم میتونم تحمل کنم فقط امیدوارم این تهدیدا واقعا اتفاق نیفته و منو فرا ...

اتفاقا بیان کنید خیلی بهتر است

ایشون رو به آرامش دعوت کنید 

زمان مناسبی رو برای عنوان چنین موضوعی رو مشخص کنید 

آرامشتان را حفظ کنید و با ملایمت سخن گویید 

حرف های تحریک آمیز نزنید و واقعیت دلتون رو اعلان کنید 

میتوانید از مخالفت خانواده هم مثال بزنید تا بدانند تصمیم جمعی است 

🙏

🌹🌹تنها 25روز مانده به تولدت عزیزم 🌹🌹 هر روزت مبارک 🌹🌹
فقط بی محلی و دوری کن  کلن راهای ارتباطیتو قطع کن بزور ک نمیتونه بشونتت پای عقد اخرسر از رو می ...

الان دو هفته هس بهش محل نمیدم‌  فقط یکی دو روز چت کردیم 

اوهوم 😐 روانی روانیه  💔

الان دو هفته هس بهش محل نمیدم‌  فقط یکی دو روز چت کردیم  اوهوم 😐 روانی روانیه  ...

بلا به دور واقعن 

یبارم به تور من از این ادما خورد 

خیییییلی اذیت شدم چندشب یادمه از ترس خوابم نبرد ولی انقده بی محلی کردم از رو رف

چندوقت پیشا ۶ صبح کار واجب داشتم زنگ زدم آژانس از شانس ...🤦🏻‍♀️دیدم راننده اژانس اونه ! کاملن اتفاقی ! بزور سوار شدم تا برسمم نصف جون شدم😢

بلا به دور واقعن  یبارم به تور من از این ادما خورد  خیییییلی اذیت شدم چندشب یادمه از ترس ...

چقدر ترسناک...به هر حال خداروشکر از این موضوع دیگه راحت شدیو ارامش داری

بلا به دور واقعن  یبارم به تور من از این ادما خورد  خیییییلی اذیت شدم چندشب یادمه از ترس ...

🥺 خیلی بده واقعا 

ولی این دوستم داره کاری ب من نداره ولی خب مجبورم ک باهاش بمونم 

قبل اینم یکی بود کات کرده بودیم ولی از رو نمیرفت 😐 همین پارسال توی سد فوت کرد اگه بزنی توی گوگل میاره ینی انقدر خوشحال بودم 😂😑 الانم دعا میکنم اینم بره بمیره 

🥺 خیلی بده واقعا  ولی این دوستم داره کاری ب من نداره ولی خب مجبورم ک باهاش بمونم  ...

وای خدااااا😂😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشتت

اگه نمیمرد دوتا سنگ پا میفتادن به جون هم😂😢

وای خدااااا😂😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشتت اگه نمیمرد دوتا سنگ پا میفتادن به جون هم😂😢

😂 شاید باورت نشه ولی باهم دیگه درگیر شده بودن منم اون وسط سیلی خوردم از اونی ک مرده  ینی هنوز ک هنوزه دارم حرص اون سیلیو میخورم 😐💔😂