2777
2789
عنوان

سلام . یه راهکار برای رفع سردرد میخواستم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 16345 بازدید | 116 پست

دارچین بزنیم بسوزه بعد رفع سردرد اون وقت باید راه درمان سوختگی و لک پیشونی باشیم بعد مجدد سردرد میشیم 

مزاح بود😁😁😁

بو کردن سرکه هم خیلی موثره

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سردرد شدید داشتم داشتم میمردم از سردرد مامانم برام زد  واقعا عالی بود سریع خوب شدم باید بذ ...

من یکم گذاشتم بیشتر میذاشتم فکر کنم کامل خوب میشدم واسه کسایی که نمیخوان قرص بخورن درمان خوبیه

تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژه‌ایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
زردچوبه با ابلیمو.. یا دارچین با ابلیمو عالیهههههههه اگه بیرون میری زردچوبه نزن بعضیا صورتو زرد میکن ...

با آبلیمو امتحان نکردم

ولی زردچوبه حسابی زرد میکنه😂😂

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

من هروقت جلوی سرم پیشونیم درد میکنه کمی خمیر آبلیمو دارچین میزنم خیلی آرامبخشه

خیلی خوبه منم خانواده ام مرتب دارچین میزدن به سرشون برای سردرد من اولین بار امتحان کردم برای خودم عالی جواب داد

دارچین بزنیم بسوزه بعد رفع سردرد اون وقت باید راه درمان سوختگی و لک پیشونی باشیم بعد مجدد سردرد میشی ...

نه اصلا نگران نباش پیشانیت هیچ اتفاقی براش نمیفته😉😂

من یکم گذاشتم بیشتر میذاشتم فکر کنم کامل خوب میشدم واسه کسایی که نمیخوان قرص بخورن درمان خ ...

دقیقا باید کامل بذاری تا سوزش تموم بشه بعد بشوری منم قرص نمیخورم