سلام.من ازون افرادی بودم که اینجا میدیدم خانمها اینقدر غصه میخورن و ناراحت مادر نشدن تعجب میکردم.میگفتم چقدر بزرگش میکنن.چقدر بی بی چک چقدر تاپیک...الان خودم همونجور شدم بلکه بدتر.الانم کامل علایم پریود دارم.میدونم این ماهم نشد.موعدم ۵امه اما میدونم نشده.۳۰ام بی بیدچک زدم منفی...خداییییےاا ناشکری کردم ببخش و این ماه نا امیدم نکن.خسته شدم خیلی زود.۵ماه اقدامم...دکترم گفته اگه ماه بعدم نشد بعد ی سری ازمایشا رو شروع کن..دعام کنید این ماه باردار باشم.شاید خدا دل شما رو دید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شاءالله به زودی میشه.. سعی کن رهاش کنی و تکلت به خدا باشه..فقط سعی کن گرمیجات بخوری.. و شکمتو با روغن سیاه دونه چرب کنی و شکم بند ببندی
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
انشاالله که باردار میشی و به زودی تایپیک بارداری میزنی. من دو روزه عقب انداختم. الان بی بی زدم منفی بود. الانم دل درد پریودیم شروع شده. فکر کنم تا غروب پری بیاد😭
ناشتا سیاهدونه و عسل بخور از روز اول پریودی تا روز بیست پریودی
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
امروز ۱۱ روز بعد از ای یو ای هست و من علایم پریودی دارم خیلی دلم گرفته کمردرد و دل درد پری دارم
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
وای اصلا فکر شم نمیکردم منم اینجور بشم..اینقدر استرس..خدایا غلط کردم دیگه قضاوت نمیکنم دیگران رو فقط این ماه بهم نی نی سالم و صالح ببخش.همیشه میگفتم وای چقدر مردم این مسئله رو بزرگ میکنن