2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک روز ۹ انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 15520 بازدید | 45 پست

من که جرئت نداشتم  تست‌بزنم  بیشتر نگران میشه ادم ممکنه اشتباه نشون بده 

من روز ۱۴ مثبت که شد 

اومدم تست زدم بازم با تاخیر دوتا خط شد با اینکه ازمایشم بالا هم بود بتام 

نزن دیگه بزار ازمایش برو 

توکل بخدا

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
چقدر مطمین گفتی🤩 قند تو دلم آب شد. باشه میزنم.دعا کن برام

مطمعنم حامله ای من روز هشتم زدم همینجوری شد تا روز 14هروز پررنگ شد 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که جرئت نداشتم  تست‌بزنم  بیشتر نگران میشه ادم ممکنه اشتباه نشون بده  من روز ۱۴ م ...

من کلا دیشب از ذوق بی بی چک امروز صبح نخوابیدم😁

راستش دیگه طاقت نیاوردم. ولی کار درست رو شما کردی👏

چیشد گلم باردار بودی 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
من نهم باید برم ازمایش. هنوز نمیدونم

دیگه بی‌بی نزدی بنظرم مثبته صدرصد 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خداااااااا کنه مثبت باشه.نه دیگه.منتظر میمونم برم آزمایش

انشالله ک هست حتما خبرم کنی

سلام خانمی من روز 7ام انتقال هستم شما باردار بودی ب سلامتی اخه منم بی بی چکم مثل شماس 

سلام چی شد حامله بودین

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم