2777
2789
عنوان

ضدآفتاب زنا بیاین🌝☀️

171 بازدید | 25 پست

شما بیرون ضدآفتابتون رو تمدید میکنین؟ 

هر 2، 3 ساعت خواصش از بین میره 

من روم نمیشه بیرونم ضدآفتاب در بیارم بزنم اصلا کجا بزنم. 

بعد پوستم چرب هم هست دوباره روش چندشم میشه بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پوستم چربه تا قبلی رو پاک نکنم نمیشع باز بزنم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

یعنی زیر نور مستقیم خورشید هستی

خب افتاب هست مثلا میرم بیرونی بازاری جایی همیشه تو ماشین نیستم که. 

یا از سر خیابون تا خونمون میایم آفتاب مستقیم جلو صورتمه 

وای خیلی چندش میشه پوست یجوری میشه. حالم از پوست چربم بهم میخوره پوست چرب یعنی جوش و منلفذ و بدبختی

ضد آفتابت چیه ؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.