2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک روز ۹ انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 15551 بازدید | 45 پست
خدااااا از زبونت بشنوه مامانه عزیز😍😍.شما که بارداری، برای من دعا کن.

نتونستم دقیق روش زوم کنم ولی بنظرم خط افتاده ایشالا عزیزم خوش خبر باشی یادت باشه خبرشو بهم بده چشم حتما دعا میکنم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتونستم دقیق روش زوم کنم ولی بنظرم خط افتاده ایشالا عزیزم خوش خبر باشی یادت باشه خبرشو بهم بده چشم ح ...

حتما حتما خبر میدم.خدا کمک کنه هم به شما که راحت فارغ بشی، هم به من که باردار بشم و به سلامتی به دنیا بیارمش🥰

ممنون شیلا جون،خدا کنه همینطور باشه. انشاالله هفتم باید برم آزمایش بدم.

انشالله عزیزم که با دل شاد برگه آزمایش و دست میگیری

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
اگر هاله افتاده صد صد حامله هست 

انقدر همه تو پیج گفتن کاذب بوده، نگران شدم. هاله بعد دو دقیقه انداخت، ولی خب خیلی کمرنگه. دوباره دو روز دیگه میذارم ببینم چی میشه، دعا کنین برام😘

انقدر همه تو پیج گفتن کاذب بوده، نگران شدم. هاله بعد دو دقیقه انداخت، ولی خب خیلی کمرنگه. دوباره دو ...

حامله ای فردام بزن 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...