2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک روز ۹ انتقال

15519 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها. امروز روز ۹ انتقالم هست، بی بی چک گذاشتم، زیر دو دقیقه این هاله رو انداخت.بعد انداختمش دور، نمیدونم بعدترش پررنگ شد یا نه.با تجربه ها بگین لطفا، خبری هست یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حال داری مراحلشوبرام توضیح بده

کلی ویزیت شدیم منو همسر کلی آزمایش دادیم

بعد من پلی کیستیک بودم و همسر هم اسپرمهاش کم تحرک بود.برای هردومون سه ماه دارو نوشتن .بعد دوباره آزمایش دادیم، بعد که اسپرم همسر با دارو جون گرفت، من رفتم تو پروسه دارو گیری برای بارور شدن تخمکهام. هر روز هر روز آمپول و قرص و ... دیگه جونم واست بگه حسابی اذیت شدم. بعد از یه ماه دارو، تخمک کشی انجام دادم، هایپر شدم و مجبور شدم ۳ دوره پریود دارو مصرف کنم که رحمم مجدد به حالت طبیعی برگرده، بعد از اون، داروهام عوض شد و آماده شدم برای انتقال جنین.الانم در خدمت شما هستم و منتظر نتیجه آزمایش😁

کلا خیلی باید برید بیاید. کلی آمپول زدم، پشت و روم سوراخ سوراخه😄

عزیزم مثبته 😍😍😍 

ایشالا که به شادی و سلامتی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
۵ روزه بودن عزیزم.خداروشکر شما انگار بارداری.خدا کوچولوتو حفظ کنه.برام دعا کن تروخدا

چشم عزیز دلم ،اگه پنج روزه بودن کاذب نیست

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی