2777
2789
عنوان

ترکوندن تاپیک بقیه🤨🤬

198 بازدید | 21 پست

یعنی چی یه نفر میاد یه چی میپرسه تاپیکش و تعطیل میکنید خب اگه باور نمیکنید برید بیرون 😵

میان کمک بگیرن حال خودشون بده حالا این وسط باید بیان کلی آدم قانع کنن که راست میگه😑

چرا اصلا باید قانع بشید واقعیه 😕

اگه میتونید کمک کنید اینکارو بکنید و اگر نمی تونید این حق و از بقیه نگیرید شاید بقیه می خوان کمک کنن و نظر بدن چرا انقدر خودخواهید آخه میترسید چهار خط تایپ کنید به قصد کمک یه وخ دروغ در بیاد ضرر کنید😐

لطفا پر بازدید کنید همه کاربرا ببینن که انقدر خودخواه نباشن که وقتی یه تاپیکی باب میلشون نبود باعث تعطیلیش نشن🥴

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

اصن همه چی دروغ تا خلافش ثابت نشده، باور نکنید ، ولی راهنمایی کنید چون یه درصد ممکنه راست باشه

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐راه جدید پربازدید شدنه؟

نه چه دلیلی من از پر بازدید شدن لذت ببرم آخه امشب کلی تایپ کردم برای اون دختر 17 ساله ترکوندنش کلیم حرص خوردم😑

حالا ک دست به ترکوندنتون خوبه اینم سر راهتون بترکونید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6125293/لباس-های-که-دوختم-عکس?page=1

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
اصن همه چی دروغ تا خلافش ثابت نشده، باور نکنید ، ولی راهنمایی کنید چون یه درصد ممکنه راست باشه

منم همین و میگم یه فرد بزرگی که اسمشم یادم نیست میگه کسایی که خیلی دروغ میگن نمی تونن حرف بقیه رو هم باور کنن چون همه رو مثل خودشون میبینن به قولی کافر همه را به کیش خود پندارد

نه چه دلیلی من از پر بازدید شدن لذت ببرم آخه امشب کلی تایپ کردم برای اون دختر 17 ساله ترکوندنش کلیم ...

عزیزم  بعضی چیزا باعث گمراهی میشه. دخترای نوجوون تو این سایت عضو هستند و با این کارا قُبح کار میریزه و ناخودآگاه باعث رواج میشه

اون ک سرکاری بود😐😂

آقا یعنی برای شما پیش نیومده اشتباهی یه حرفی بزنید حالا اون بنده خدا یه لگد از دهنش پرید همه به جا مشورت گیر دادن به اندازه جنین😵

آقا یعنی برای شما پیش نیومده اشتباهی یه حرفی بزنید حالا اون بنده خدا یه لگد از دهنش پرید همه به جا م ...

لگد و بیخیال

فک کن طرف مشکوک ب کروناس بعد خونوادش براحتی قبولش دارن بدون قرنطینه یا هرچیزی حتی درباره اینکه بره دکتر دودل بود😐

الان طرف کرونا داشته باشه خونوادش ولش میکنن ب امون خدا؟

عزیزم  بعضی چیزا باعث گمراهی میشه. دخترای نوجوون تو این سایت عضو هستند و با این کارا قُبح کار م ...

نه اتفاقا خیلی وقتا متوجه این کارا میشن یه لحظه خودشون تو اون شرایط تصور میکنن که ممکنه خانوادش بایه بچه بدون پدر رهاش کنن قشنگ درس عبرت میگیرن