2777
2789
عنوان

بی قراری

157 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

تجربه بی قراری دارید؟میدونید چجوری میشه بهش غلبه کرد؟

موقعی که میاد سراغم حوصله هیچکس حتی خودمم ندارم،تمام مشکلات داشته و نداشته میاد تو ذهنم و فقط با شوهرم بحث میکنم انقدرم گریه میکنم الکی....سر چیزی که اصلا نمیدونم در آینده چجوری باشه 

جوری دلتنگی حس میکنم که انگار داره خفم میکنه همه چی به چشمم بی ارزش میاد جتی خودمم قکر خودکشی میزنه به سرم...فقط از ترس ناقص و معلول شدنم اقدام نمیکنم

شما تجربه دارید چجوری میشه درستش کرد گ؟

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودم میگم این نیز بگذرد..

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
مطب چندتاشون زنگ زدم میگن مشاوره حضوری نداریم بخاطر کرونا😔

ان شاءالله کرونا تموم بشه بتونی بری

منم میخوام برم 

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ان شاءالله کرونا تموم بشه بتونی بری منم میخوام برم 

ان شاالله، ببخشید فضولی میکنم مشکل شماهم همینه؟

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس