2777
2789
عنوان

مامانم

125 بازدید | 27 پست

تاحالا شده مادراتون یهویی گوشیتونوچک کنن و چتای خودتونو دوست پسرتونو ببینن و عکسای دونفرتون واکنشش چی بود؟

حالم خیلی بده ۱ ساله باهاش تورابطم مامانم میگه باید کات کنی گفتم قصدش جدیه بازمم میگه نهه نمیزارم باش ازدواج کتی😕😐هوففف

چند سالتونه؟ 

عزیزم اگر واقعا قصدش جدیه چرا تو این یکسوال پا پیش نذاشته یا حداقل میگفتی خانواده ها با هم در ارتباط باشند 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالتونه؟ عزیزم اگر واقعا قصدش جدیه چرا تو این یکسوال پا پیش نذاشته یا حداقل میگفتی خانواده ها با ...

من ۱۸ اون ۲۰ وخورده ای

خونواده اون میدونن من کلی بامامانم حرف زدم بازم قانع نمیشه میگه بش بگو برای ازدواج بیخیال شه از دیشی تاالان حالم خوب نیست از بس گریه کردم ولی علکی به مامانم گفتم باهاش درارتباط نیستم🥲

من ۱۸ اون ۲۰ وخورده ایخونواده اون میدونن من کلی بامامانم حرف زدم بازم قانع نمیشه میگه بش بگو برای از ...

پسره شغلش چیه ؟ 

نمی‌دونم چی بگم والا 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

ارایشگره جدی نمیدونم چ کنم

خو تا هدفی نداری ؟ مثلا اینکه شاغل بشی مستقل بشی بعدش به ازدواج فکر کنی ؟ ...بنظر منم واست هنوز زوده من خودم ۱۸ سالگیم دنیام و تفکرم با بیست سالگیم خیلی متفاوت بود حالا منی که همیشه سعی کردم مثل یک دختر پخته رفتار. کنم 

واییی پایدارمامانت الان بازم فهمیده یانه؟دیدنتون بعد از فهمیدن مامانت سخت نشد؟.چت کزدنتون چی توروخدا ...

ممنونم عزیزم 

مامانم میدونه که باهمیم هنوز 

نمیگذاره برم ببینمش بیرون ولی خودم کاری به حرفاش ندارم و میرم