2777
2789
عنوان

اتفاق تلخ کودکی. بیاین همگی

321 بازدید | 23 پست

بچه ها ی مسعله تمام زندگیم عذابم میداد گفتم اینجا بگم شاید از سرم بره.  دقیقا ۲۰ سال پیش کلاس اول دبستان بودم. با ۲تا دوستم میرفتیم مدرسه. ی روز دوستام نبودن تنهای راه افتادم مدرسه ۳تا کوچه اونورتر بود. سر کوچه دوم یه بیماروانی واستاده بود.. بم گف دخترخانم اینجا واستا  برم پشت این ماشین جیش کنم الان میام توروخدا نذاری کسی بیاد توکوچه.. من احمقم بچه بودم حالیم نبود گفتم باشه.. ی چن ثانیه بعد اومد روبروم واستاد درحالی ک همه جاشو نمایش میداد....

من تا مدرسه ی نفس دوییدم.. لعنت بهش ک بعد ۲۰ سال هنوز جلوی چشامه..

شمام اگر چیزی بود دوس داشتین بگین

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

انرژی منفی 😑😑😑سعی کنید افکار مسموم از خودتون دور کنید  زندگی زیبا تر می شه 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسر همسایمون وقتی ۶ سالم بود تویه حیاط خونشون منو گیر آورد و به خودش میمالوند حالم بهم میخوره خیلی حالم بهم میخوره ۱۴ سال از اون ماجرا میگذره و ۱۴ ساله ندیدمش دوست دارم ببینمش بزنمش تا خون بالا بیاره

🤍 perfect paradise 🤍
انرژی منفی 😑😑😑سعی کنید افکار مسموم از خودتون دور کنید  زندگی زیبا تر می شه

اصلا اهل انرژی منفی نیستم.  ولی این موارد چیزای ان ک تاابد یاد آدم میمونه..  من ک هیچوقت یادم نرفت این صحنه رو

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
منم پسر همسایمون وقتی ۶ سالم بود تویه حیاط خونشون منو گیر آورد و به خودش میمالوند حالم بهم میخوره خی ...

وای خیلی حس بدیه

تنها چیزیه ک دوس داری فراموش کنی ولی نمیتونی 

خودم که زیاد دیدم .ولی دیروز خواهر بزرگ م گفت یکی تو بچگی ازارش داده نمیدونم چرا اینقد ناراحت شدم بر ...

اره آدمی ک خودش تجربه کرده باشه  برا دیگران هم بشدت عصبی میشه

منم یه بار فکر کنم سوم ابتدایی بودم داشتم از مدرسه برمیگشتم یه گنده بک داشت از جلو میومد سوار دوچرخه بود اونجاشم گذاشته بود بیرون باد میزد اینور اونور میشد اولین بار بود اونجای یه مرد رو میدیدم تا چند روز. حالم بد بود و اون صحنه هیچ وقت یادم نمیره احمق بیشعور

اره آدمی ک خودش تجربه کرده باشه  برا دیگران هم بشدت عصبی میشه

اوهوم 

گفت بچه بودیم البته اون بزرگتر بود .دوست بابام زیاد میومد خونمون .گفت یه روز بعد از ظهر بابام یه چرتی زده منم برا اون آقاهه چای بردم .یهو آلتشو تکون میداد و سوت میزد و منو نگاه میکرد میخندید .باورت نمیشه اینقد اعصابم خورد شد و حالم بد شد اصلا عذاب وجدان دادم بخاطر خواهرم

منم یه بار فکر کنم سوم ابتدایی بودم داشتم از مدرسه برمیگشتم یه گنده بک داشت از جلو میومد سوار دوچرخه ...

وای خدا..  دقیقا منم اولین بار بود میدیدم..  همش باخودم فک میکردم یارو حتما مشکل داشته اگ نه چرا اون شکلی بود !!!   جالبه ک اگر برا ی خانم این اتفاق بیفته  ی سری میگن حتما کرم داشته فلان.  دادگاه بودم برا گم شدن گوشیم.  خانمه حامله این رفتارو از راننده تاکسی دیده بود   بعد مامان پسره برگشت گف تو ک ارایش میکنی معلومه مردها همچین کارایی میکنن !!!!!   خانمه گف قصد رضایت داشتم  ولی حالا دیگه هرگز

اوهوم  گفت بچه بودیم البته اون بزرگتر بود .دوست بابام زیاد میومد خونمون .گفت یه روز بعد از ظهر ...

واااای اون دیگه چقد پررو بوده... توی خونه خودتون...

میدونی چون همه مردها میدونن ک ما دخترا رو اینقد در این موارد ساکت کردن ک جرات نداریم حرف بزنیم

واااای اون دیگه چقد پررو بوده... توی خونه خودتون... میدونی چون همه مردها میدونن ک ما دخترا رو اینقد ...

خواهرم گفت هرچی از دهنم وراومده بهش گفتم البته صدامو بالا نبردم تا بابام بیدار نشه .ولی به کسی نگفته بود و بابام سالها باهاش رفت و امد میکرد و خواهرم عداب میکشید .

وای خدا..  دقیقا منم اولین بار بود میدیدم..  همش باخودم فک میکردم یارو حتما مشکل داشته اگ ...

موندم بعضی از این مردها فازشون چیه از اینکه اونجاشونو تو کوچه خیابون به همه نشون میدن 

همون لحظه بگیری از ته ببری که خیالش راحت بشه احمق های بی شعور