2777
2789

من آب لیمو شیرین بهش دادم سریع زردیش اومد پایین حتی ۴روزم موند بیمارستان ولی اوردمش خونه دوباره زردی داشت آب لیمو شیرین دادم خوب شد زردی دخترمن ۱۹بود

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه قطره گیاهی شیر خشت و ترنجبین دادم

سریع خوب شد.از داروخانه گرفتم

دختررم خیلیییی زرد بود.یعنی خیلی

ولی دکتر نبردم

میخاین شما کنار دستگاه از این قطره هام بدین

داروخانه داره

من دستگاه رو از بیمارستان کرایه کردم با اموزش طریقه کار کردن تو خونه زیر دستگاه بود متخصص اطفال قطره بیلی ناستر داد از عطاری ترنجبین گرفتم دم کردم ابش رو با قاشق چای خوری بش دادم بدنش رو با عرق کاسنی شستم خودم به هیچ وجه گرمی جات نخوردم روغن زرد و کاچی نخوردم ادویه و موزم بده نخور شیر پاستوریزه بخور عرق کاسنی و شاهتره در حد کم ته لیوان بخور زیاد شیرش بده اگر شیر نداری شیر خشک بده با سرنگ بهش باید بدی منتها برای این که به شیشه شیر عادت نکنه سینه خودت بزار دهنش از گوشه دهان اروم اروم بریز دهنش که فکر کنه شیر از سینه شماست بعد هر بار شیر دادن اروغش بگیر همیشه به پهلو بخوابونش که اگه اروغ نزده داشت بالا اورد خفه نشه بیاد از دهنش بیرون من ۲۰ روزگی ازمایش خون زردی ازش گرفتم خوب شده بود۱۴ روزگی برو خانه بهداشت بهت قطره وینامین آ دی بدن از روز ۱۴ بهش بده مرتب 

هرچی بیشتر شکمش کار کنه مدفوع کنه زودتر خوب کی شه ساعت گوشیت بزتر هر۲ساعت شیرش بده اگر شیر نداری عرق یونجه پودر شیر افزا بخور ابگوشت بخور سینه هات با اب داغ بشور سوتین تنگ نپوش حتی مکیدن تنها هم غده شیردهی رو تحریک می کنه منو هم دعاکن باردارم دعا کن بچم سالم و صالح باشه سروقت بدنیا بیاد محتاج دعات هستم