2777
2789
عنوان

آشتی بابا

74 بازدید | 4 پست

سلام به همگی

بچه ها من تو تاپیک قبلی گفتم که بابام بعد سال ها برگشته و اصلا مثل پدر ها رفتار نمیکنه و...... 

من بعد دیدن این رفتاراش رفتم سراغ عمو بزرگم که از همه عمه و عمو ها بزرگتره و بهش گفتم لطفا یه کاری کن تا بابام بعد از این همه سال که برگشته لااقل مثل یک پدر باشه و کمکم کن خلاصه که بعد از اون ماجرا رفتار بابام تغییر کرده برای عید برام خرید کرد یا مثلا رفتارش تغییر کرده و حتی امروز بهم گفت که چند روز دیگه عموت اینا( همون عمو که بهش گفته بودم با بابام صحبت کنه) قرار برن گردش اگر تو هم مایل باشی باهاشون بریم. 

بچه ها حالا من دوتا مشکل دارم

۱) عموم دوتا دختر داره و اونا به هرحال با مامان باباشون میان ولی من مامانم پیشم نیست

۲) اگر من با اونا برم گردش مامانم بدون من چیکار میکنه چون یه بچه هستم و مامانم بهم وابستس میگم غصه نخوره... 

{این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد👋🏻!....}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس یعنی نظر شما هم با مامانم یکیه؟! 

یعنی توجهی به بقیه مسائل نکنم و برم؟! 

اون وقت خانواده بابام این تو ذهنشون نمیاد که این همه سال ما بهش محل نذاشتیم وگرنه با یه پیشنهاد زود اومد؟! 

{این زخم خورده را به ترحم نیاز نیست خیر شما رسیده به ما مرحمت زیاد👋🏻!....}