2777
2789
ممنون فداتشم اره خیلییی خوشحالم بدنم خیلی فرق کرده بخصوص شکم و پهلوم جمع شده اما من لاغر استخونی دوس ...

لاغر خوبه .لباسا بهت میاد

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلقه ژله ای روزی یه ساعت

خوب چرا یک ساعت فقط حلقه ؟ نمی دونم شاید چون حلقه لاغر می کنه؟

ولی بعد از اینکه به وزن دلخواه رسیدی روزی یک ساعت ورزش ترکیبی بکن . یه روز یوگا یه روز پیلاتس یه روز بدنسازی یه روز رقص و ....

من بلد نیستم حلقه بزنم

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
چرا ؟

کم کردن ناگهانی وزن به کلیه ها خیلی فشار میاره. حتی احتمال ایجاد سنگ صفرا رو بالا میبره.

البته انشالله که شما جزو این احتمالات نباشید

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خوب چرا یک ساعت فقط حلقه ؟ نمی دونم شاید چون حلقه لاغر می کنه؟ ولی بعد از اینکه به وزن دلخواه رسیدی ...

روزی سه بار در روز هربار بیست دقیقه ...

ورزشای دیگه نکردم تاحالا سختمه انجام بدم... رقص هم بلد نیستم

کم کردن ناگهانی وزن به کلیه ها خیلی فشار میاره. حتی احتمال ایجاد سنگ صفرا رو بالا میبره. البته انشا ...

مگه ماهی 6 کیلو زیاده واسه لاغری ؟ نرمالش چنده واسه کم کردن؟  سه بار در روز حلقه میزنم هربار 20 دقیقه... غذامم بیشتر از قبل میخورم... فقط شیرینی جات و حذف کردم البته نه کامل ؛ ولی کم کردم قبلا خیلی میخوردم شیرینی ... 

مگه ماهی 6 کیلو زیاده واسه لاغری ؟ نرمالش چنده واسه کم کردن؟  سه بار در روز حلقه میزنم هربار 20 ...

مهم اینه که تحت نظر متخصص باشید، ۶ کیلو در ماه برای کسی که ۵۰ کیلو اضافه وزن داره یه چیزه، کسی که ۱۰ کیلو اضافه وزن داره یه چیز دیگه،

مادر من در نهایت سلامت و در نهایت سرعت در ۶ ماه، ۲۰ کیلو وزن کم کرد، برنامش یک ساله بود، ولی ۶ ماهه موفق شد، یعنی تقریبا ماهی سه کیلو.

مسلما برای شما ۶ کیلو در ماه خیلی زیاده!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟