2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل مجردیتون خاستگار دارین؟

اصولاً خواستگار رسمی ندارم چون اینجا کسی رو نمی‌شناسیم، ولی هر پسری ک بهم ابراز علاقه کرد مجرد بود و مشکلی نداشت با این قضیه ژ کلا برام مهم نیست نظر بقیه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

مثل مجردیتون خاستگار دارین؟

دوست من تو عقد جدا شد باکره هم بود خواستگار هم داشت تقریبا یکسال بعد از جدا شدنش ازدواج کرد الان بچه هم داره

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
جامعه نظرش به ربتار خوده آدم هم بر میگرده  هستن خانومهایی که متاهل هستن و یجور رفتار میکن بیا ...

یعنی اگه رفتار مناسب و اون شخص باوقار باشه بااین چیزا شخصیت طرف پایین نمیاد؟چون میگن جنس دسته دوه 

🤨🤨🤨🤨
یعنی اگه رفتار مناسب و اون شخص باوقار باشه بااین چیزا شخصیت طرف پایین نمیاد؟چون میگن جنس دسته دوه&nb ...

واقعا یکی از احمقانه ترین افکار بعضیا اینه که زن رو با کالا مقایسه میکنن.توی عصر حجر گیر کردن بیچاره ها😑

آخه دست دوم چه معنی ای میده.ما انسانیم 

واقعا یکی از احمقانه ترین افکار بعضیا اینه که زن رو با کالا مقایسه میکنن.توی عصر حجر گیر کردن بیچاره ...

درسته ولی میگن مشکلی داشته ک جدا شده شک دارن ب اون شخص و بهش فک نمیکنن

🤨🤨🤨🤨
یعنی اگه رفتار مناسب و اون شخص باوقار باشه بااین چیزا شخصیت طرف پایین نمیاد؟چون میگن جنس دسته دوه&nb ...

دوست عزیز هیچکی نمیگه جنس دسته دو هستش مگه اینکه طرف خیلی بی فرهنگو شخصیت باشه . ولی هستن اینطور آدمهایه کثیف

ولی شما با رفتار خودت و شخصیتت حتی نباید اجازه بدی همچین غلطی بکنن . تو خوب باش حتی اگه همه بد بودن 

میدونم سخته ولی نشدنی نیست 

یکم اعتماد به نفس یکم انگیزه و توکل همه چیز اوکی میشه عزیزجان انشاالله

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .