الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دومی یه نوع باکتری که موجب زخم معده و ناراحتی گوارشی میشه
سومی واسه میزان و چگالی املاح تو ادرار هست
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
دومی هلیکو باکتر که از مدفوع میفهمن و مربوط به معده اس.
سومی برای ادراره احتمالا...
هر کجا H نوشته بود جلوش، با یه رنگ دیگه یعنی زیاده.
L نوشته یعنی کمه. اگه نه معمولا نرماله.
رنج نرمال رو همیشه جلوش مشخص کرده.
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اما جلوی هر فاکتور این مورد هم مشخص میکنن و اگه مشکلی هم باشه با علامت فلش یا ستاره مشخص میکنن معمولا
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
Hوl رو ندیدم جایی ولی میدونید اون اعدادی که نوشتم ، میزان نرمال رو نشون میده یا نه
عکس بذاری بهتره. چون من پزشک یا متخصص علوم آزمایشگاهی نیستم که رنج نرمال یادم مونده باشه. اگر میخوای خودت توی نت سرچ کن مثلا رنج نرمال ویتامین d و...
یا اصلا سرچ کن تفسیر آزمایش ادرار
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مرسی گلم آره اونها رو بررسی کردم که دومی رو کمتر از حداقل زده img رو میگم. این نشونه خوبیه یا میکر ...
نه منفی محسوب میشه جانم