دوس دارم فال و سرکتاب و اینا.شماره شو بده اگه برات مقدوره
من حضوری رفتم عزیزم
خودت نیت میکنی لای قرانو باز میکنی موکل داره اونا بهش میگن بعد این هم بازگو میکنه
چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام... خدا گفت: چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
ببین اگه راست میگی چشم تو چشم عرب ها اینجوری حرف بزن تو فضای مجازی شاخ شدن هنر نیست اگه واقعا ...
دهنتو ببند بیشعور این دیگه نشون داد چجور آدمایی هستیم من این خانمم راهنمایی کردم که به همچین اشغالایی اعتماد نکنه که دارن میلیونی پول مردمو بالا میکشم بیا ببین داخل بازار اهواز چجوری لباس رو میدزدن میندازن زیر چادراشون چجوری دوربینها رو چک میکنن چقدر از مردم بنده خدا گوشی میزنن بعد انتظار داری جادو جنبلاشون راست باشه
وای کنجکاوم کردی نیوش جون مجازی هم قبول میکنه؟ سماره ای اسمی؟
نمیدونم عزیزم چون من حضوری رفتم
خودت نیت میکنی لای قرانو باز میکنی بعد موکل داره اون همه چیو بهش میگه بعد این هم باز گو میکنه بخدا هرچی بهمون گف درست بود:/😐😐😐🔪
چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯