2777
2789
عنوان

بی آبی داره ترسناک میشه

191 بازدید | 23 پست

یعنی خدا هم قهرش گرفته؟نگید بخاطر گناه مردمه که گناه همه جا بوده و هست، حتی اگر بخاطر ظلم حاکمان هم باشه عادلانه نیست بخاطر ظلم یه عده ترو خشک باهم بسوزن. خشکسالی هم فقط تو ایران‌نیست ترکیه وضعش از ما بدتره،بیشتر سدهاش خشک شدن،

فقط خدا رحم ونه این بلارو از سرمون دور کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانش خیلی مفصله اتفاقا دارن ابرو میدزدن جلوی ی کاری رو دارن میگیرن... که نمیشه گفت

از طرف کی؟چرااخه؟ 

نمیدونم چقدر بیس علمی داره این حرفا ،ولی تنها نتیجه ش بدبختی بیشتر مردم و شورش و ازهم‌پاشیدگی کشوره،توی تئوری شدنیه ولی اگر علمی بود و شدتی خوب ابرای طوفانی که باعث کلی خرابی و کشتار تو امریکا میشن رو از بین میبردن

بخاطر گرمایش زمین چن سالیه فصلا عوض شده اگه دقت کرده باشید تو بهار از بس بارون میاد سیل راه میوفته ...

پناه برخدا،اره دقیقا چند ساله سرما میافته اخرای زمستون ،ولی یه جا خوندم سدهای تهران تا ۱۵ روز دیگه آب دارن

ایران روی کمربند خشک سالیه امسال.

و اینکه ترکیه میباره عزیزم خیلی هم باریده حتب چند وقت پیش سیل اومد انکارا.

ما آذربابجانیم و کوه های اطراف ایران که تو ترکیه و باکو هستن پره برفه ولی اینور مرز خشکه خشکه متاسفانه.

ابرای بارانزا به ایران نمیرسه چون اطراف مرز ابرها پراکنده میشن بنابه دلابلی

یاشاسین آذربایجان💓✌

پناه برخدا،اره دقیقا چند ساله سرما میافته اخرای زمستون ،ولی یه جا خوندم سدهای تهران تا ۱۵ روز دیگه آ ...

خب یکم تو بطری خالی یا نوشابه اب نگهدار که حداقل اگه قطع شد برا خوردن باشه تا چند روز 

چی بگم‌اخه،مگه میشه ابرو بدزدن،

نگفتم ابرو میدزدن.ابرو پراکنده میکنن عزیزم.

یه سری دستگاه هایی که میزنن و ابرا پزاکنده میشن.دریاچه اورمیه هم همینجوری خشک کردن بحاطر برداشت لیتیوم

یاشاسین آذربایجان💓✌