2777
2789
عنوان

یه خانمی هست جنوب سرکتاب باز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8977 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به عربا اعتماد نکن همه دزد و سواستفاده گرن

ببین اگه راست میگی چشم تو چشم عرب ها اینجوری حرف بزن تو فضای مجازی شاخ شدن هنر نیست اگه واقعا راست میگی جلو روی یه عرب اینشکلی زر بزن کم کمش اگه نزارن درت میزارن سرش  که خوب واست بخاروننش که دیگه کم چرت بگی

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶
من یکیو میشناسم بندرعباس  هرچی میگه ردخور نداره  منم ب این چیزا اعتقاد نداشتم ولی هرچی م ...

وای کنجکاوم کردی نیوش جون

مجازی هم قبول میکنه؟  سماره ای  اسمی؟

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
جدی؟؟؟

بقران دارم قسم میخورم هرچی میگف همون میشد ی جورایی پیشگویی بود ولی همش درستتتت😐😐😐🔪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
من یکیو میشناسم بندرعباس  هرچی میگه ردخور نداره  منم ب این چیزا اعتقاد نداشتم ولی هرچی م ...

منم بندرعباسم 

اسم‌ش چیه؟

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...