2777
2789
عنوان

عشق اولمو دیدم بعداز چندین سال🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 87045 بازدید | 232 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 کاش میکوبیدم به سینش میگفتم بمیره اون قلبی که با قلب من بازی کرد 😭😭😭😭😭 کاش ج ...

بمیرم برا خودم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از وقتی تاپیکتو پست هاتو میخونم اشکم بند نمیاد😭😭😭😭😭😭

چقد بدبختم خدا سر شوخی و باهام باز کرد😭😭😭😭😭

میدونستم نشدنیه دلو دادمم خدا لعنتم کنه😭😭😭😭

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 بد ترین مکالمه..+کسی دیگه تو فکرته ؟تو زندگیته؟—اره. 💔

گلم یه چیزی بگم نارحت نشی .احساس می‌کنم شما الان فکه میکنی زود جا زدی وعشقتو دو دستی تقدیم اون خانم ...

اره دیگ تلاشی نکردم وقتی دیدم برا اون بیشتر کرده بود اه از اون سریشا بود چند بار مغازش دیده بودمش هی میومد میگفت امیر کجاست امیر کحاست بمیری نکبتی الهی کاش دختره رو میدیدم میکشتمش اونو 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
من دختر شادو مغرور دوران بودم یه زمانی

بقران قسم اینقدر تیپای خفن میزدم همه کفشون میبرید بارها میگفت بهم تو چحوری با منی اخه تو خیلی سرتری هی شک میکرد بهم میدونست همه نگاها به منه... من فقط چون عشق اولم بود دلدادش بودم وگرنه عین عن بود اونموقع😭 بخدا خندیدن یادم رفته خب چی میشد با عشق اولم تجربه زندگی میداشتم 😭😭😭😭😭😭😭

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
اخه مرد متاهل چرا باید دل یه دخترو ببره 😭 ببین مردا همشون عیب دارن همشون دل نیشکنن هر کی یه جوری

آره کاش میگفت متاهله گاهی میگم حلالش نمیکنم 

مرد رفت من موندم درگیرعشق شدم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به p برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان  روزی بود که با دلتنگی ،عزیزم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

میشع منم ببینمش خدایاینی میشه که بشه؟

من همیشه میگفتم تنها کسی که ارزش عاشقی داره خداست

اما اون نمیدونم بین این همه دختر من چجوری ب چشمش اومدم که عاشق من بشه و بعد به خودم اومدم دیدم هرروز و شب دارم بهش فکر میکنم.

بعدشم ک نشد و داغش ب دلم موند

دیدنش فقط عذابه

من چرا باور نمیکنم ولی....اون بهم گفت بعد تو عاشق نشدم دوست دختر دارما ولی حتی یک سوم توامدوسشون ندا ...

آره واقعا بنظرم مردا کنار چندین زنم که باشن فقط عاشق یه زن میشن وهمیشه تو قلبشون میمونه حتی اگه بهش نرسن