2777
2789
عنوان

یه خانمی هست جنوب سرکتاب باز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8977 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دارم فال و سرکتاب و اینا‌.شماره شو بده اگه برات مقدوره

من حضوری رفتم عزیزم 

خودت نیت میکنی لای قرانو باز میکنی  موکل داره اونا بهش میگن بعد این هم بازگو میکنه 

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

شماره شونو بدین خبببب

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
من حضوری رفتم عزیزم  خودت نیت میکنی لای قرانو باز میکنی  موکل داره اونا بهش میگن بعد ...

وای ترسیدم ...

حالا یعنی این خانم به نظرت چیزایی درمورد اینده بود راست میگفت ؟ 

با توجه به اینکه هرچی درمورد گذشته گفت حقیقت داشت

ببین اگه راست میگی چشم تو چشم عرب ها اینجوری حرف بزن تو فضای مجازی شاخ شدن هنر نیست اگه واقعا ...

دهنتو ببند بیشعور این دیگه نشون داد چجور آدمایی هستیم من این خانمم راهنمایی کردم که به همچین اشغالایی اعتماد نکنه که دارن میلیونی پول مردمو بالا میکشم بیا ببین داخل بازار اهواز چجوری لباس رو میدزدن میندازن زیر چادراشون چجوری  دوربین‌ها رو چک میکنن چقدر از مردم بنده خدا گوشی میزنن بعد انتظار داری جادو جنبلاشون راست باشه

من حضوری رفتم عزیزم  خودت نیت میکنی لای قرانو باز میکنی  موکل داره اونا بهش میگن بعد ...

من یه مدت پیش پیش یکی گرفتم چشم هاش هی چپ میشد سفیدیه چشم هاش میزد بیرون بعد بهم گفت پریودی برو یه روز دیگه که پاک شدی بیا 😶یعنی پشم ریزون شدم

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶
وای کنجکاوم کردی نیوش جون مجازی هم قبول میکنه؟  سماره ای  اسمی؟

نمیدونم عزیزم چون من حضوری رفتم 

خودت نیت میکنی لای قرانو باز میکنی بعد موکل داره اون همه چیو بهش میگه بعد این هم باز گو میکنه بخدا هرچی بهمون گف درست بود:/😐😐😐🔪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

موکل جن میباشد دگر 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

دهنتو ببند بیشعور این دیگه نشون داد چجور آدمایی هستیم من این خانمم راهنمایی کردم که به همچین اشغالای ...

اره جون عمت هر چه دوزد تو ایران عرب ها هستن یه چی بگو ادم خندش نگیره تو خودت از پشت کوه اومدی وسیله هاتو گم میکنی چرا گردن مردم میندازی  

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶