2777
2789
عنوان

خانما كي بلدن ازمايش تيرويد رو بخونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 52 پست
اینکه بایدهمیشه بخوری رومطمینم،یه ازمایش بدین چون چندماه گذشته اثرش نیست،برین دکتردوباره من دکترنیس ...

مرسي عزيزم تو اين هفته ميرم ازمايش ميدم ببينم چي ميگن.

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
نميدونستم من تموم كه شد گفتم اگر لازم بود دكتر ميگفت بازم بيا يا ازمايش بده، 

باید بری متخصص غدد.حتما پیگیری کن چون همه بدنو تحت تاثیر قرار می ده.اشتهاتو زیاد می کنه و تپل هم می شی

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتر احمق بهم نگفت اصلا منم اطلاع نداشتم

منم با اینکه کم کار نبودم گفت برای بارداری بهتره تی اس اچت یکم بیاد پایین تر بعد قرص نیم داد بهم. چهار پنج ماه خوردم نفس تنگی شدید و  ضربان قلب بالا گرفتم‌. بعد ازمایش دادم چون باردار شدم تی اس اچم ۱ هزارم بود. با اینکه برای بارداری باید حداقل ۰.۱۵ باشه. خلاصه قرص رو قطع کرد. در صورتی که باید هر دوماه چک کنن وقتی قرص میدن تا اثرشو ببینن‌ 

آینده حتما" زیباست.🥰
باید بری متخصص غدد.حتما پیگیری کن چون همه بدنو تحت تاثیر قرار می ده.اشتهاتو زیاد می کنه و تپل هم می ...

وحشتناك چاق شدم، با قد ١٥٩ وزن ٧٦ كم خوراكم هستم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
ريزش مو داشتي؟ من ريزش موي خييلي وحشتناك، بعد الان نزديك يه ساله جوشاي پيشونيم در امده با هر روشي هم ...

نه جوش پیشونی ربط نداره

ولی ریزش مومخصوصاشقیقه کم پشت شدن مو،ریزش ابرو مژه،خاب الودگی،بیحالی،سردرد،افسردگی،دردعضلانی،خشن ودورگه شدن صدا،ازحدقه دراومدن چشم،افتادگی صورت،میل جنسی کم،یبوست،مشکلات معده روده،فراموشی لحظه ای،همه ایناازعلائمشه،ولی اگه تنظیم شه درست میشه

منم با اینکه کم کار نبودم گفت برای بارداری بهتره تی اس اچت یکم بیاد پایین تر بعد قرص نیم داد بهم. چه ...

بعد از تعطيلات ميرم دكتر غدد

نه جوش پیشونی ربط نداره ولی ریزش مومخصوصاشقیقه کم پشت شدن مو،ریزش ابرو مژه،خاب الودگی،بیحالی،سردرد، ...

همه اينا رو دارم من