2777
2789
عنوان

خانما كي بلدن ازمايش تيرويد رو بخونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 52 پست
کم کار یا پر کار؟ ریزش مو هم دارین؟ 

کم کار،اره اوایل که قرص نمیخوردم شقیقه هام ابروهام مژه هام😭😭😭😭😭

الانم هروقت میبینم جلوی موهام کم پشت شده میفهمم نوسان داشته ازمایش میدم

ولی قرص بخوری اگه تنظیم شه درست میشه

کم کاری این واسه بارداری بده قرص لووتروکسین رو حتما بخور طبق دستور پزشک 

فکر کنم باید بیاد زیر سه

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متاسفانه منم میترسم کچل شم نمیدونم با این تیروئید اصن امکان کچلی هست یا نه حال دلم خرابه 

منم خيلي حالم خرابه بخاطر موهام اينقد ريزش داره كه بچه ٦ ساله م صداش در امده ميگه همه جا مو هست هميشه هم ميبافم و تو حياط خلوت شونه ميزنم ولي حتي تو غذا هم مو هست

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
کم کار،اره اوایل که قرص نمیخوردم شقیقه هام ابروهام مژه هام😭😭😭😭😭 الانم هروقت میبینم جلوی موهام ...

در خد من بود كم كاره يا نه؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
دكتر واسم يكي و نصفي نوشت وبي دو ورق نوشت حدود ٣ ماه پيش دوورق كه تموم شد ديگه نميدونستم بايد ادامه ...

مگه میشه،دکترت غددبود؟من تیروئیدم ۱۸ هست،روزی یکی میخورم،داداشمم ۱۴بعضی روزایکی بعضی روزانصف

خیلی زیاده

نه بایدتااخرعمرت بخوری

من اگه یه روزفراموش کنم بعدازظهرادستام دردمیکنن بعدیادم میادنخوردم

شمایه دکترخوب برو،دوباره ازمایش بفرسته طریقه مصرف قرصاتونم بگین،چون هنوزاثرش دوی بدن شماهست ازماش فک کنم پرکارنشون بده

باید دوباره ازمایش تیرویید بدی چک کنه. 

دكتر احمق بهم نگفت اصلا منم اطلاع نداشتم

کم کار،اره اوایل که قرص نمیخوردم شقیقه هام ابروهام مژه هام😭😭😭😭😭 الانم هروقت میبینم جلوی موهام ...

منم کم کارم جواب t4 من بود 13.2 دکترم گفت نرمالی اما همچنان ریزش مو دارم تعطیلات تموم شه ی دکتر پوست و مو برم ببینم میتونه برام کاری کنه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
مگه میشه،دکترت غددبود؟من تیروئیدم ۱۸ هست،روزی یکی میخورم،داداشمم ۱۴بعضی روزایکی بعضی روزانصف خیلی ز ...

بله دكتر متخصص بود يعني . يعني يكي و نصفي زياده؟ من خوردم دو ورقو حدود ٣يا٤ ماه پيش ديگه نگرفتم

منم خيلي حالم خرابه بخاطر موهام اينقد ريزش داره كه بچه ٦ ساله م صداش در امده ميگه همه جا مو هست هميش ...

الهی الهی درکت میکنم کاش راه حل داشت 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
مال من داغونه،اول۱۴بود،نصف میخوردم،چندسالی نرمال بود،دوباره بدترشد،شد۱۸بانصف قرص،الان یکی میخورم

ريزش مو داشتي؟ من ريزش موي خييلي وحشتناك، بعد الان نزديك يه ساله جوشاي پيشونيم در امده با هر روشي هم نميره نميدونم از تيرويد ميتونه باشه يا نه

بله دكتر متخصص بود يعني . يعني يكي و نصفي زياده؟ من خوردم دو ورقو حدود ٣يا٤ ماه پيش ديگه نگرفتم

تیروئید چیزی، نیست که با یکی دو ورق قرص خوردن خوب، بشه.تقریبا اکثر افرادی که قرص می، خورن تا آخر عمر باید بخورن و سالی حداقل ۲ بار آزمایش بدین و تحت نظر باشین

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

اینکه بایدهمیشه بخوری رومطمینم،یه ازمایش بدین چون چندماه گذشته اثرش نیست،برین دکتردوباره

من دکترنیستم،ولی مامانم خودم داداشم عمه هام،متاسفانه همه کم کاریم،بنظرمن زیاده،بازم ازمایش بدین برین دکتر،همون دوزی که دکترتجویزمیکنه بخورین،بعدمدتی که دکترمیگه ازمایش بدین ببینین بایدچقدبخورین

تیروئید چیزی، نیست که با یکی دو ورق قرص خوردن خوب، بشه.تقریبا اکثر افرادی که قرص می، خورن تا آخر عمر ...

نميدونستم من تموم كه شد گفتم اگر لازم بود دكتر ميگفت بازم بيا يا ازمايش بده،