2777
2789
عنوان

خونمون .....

673 بازدید | 21 پست

کیا خونشون مثل من ترکیده از صبح پسرم همش گریه کرده بغل بوده.

من اصلا به هیچ کاری نمیرسم انقدر این فسقل گریه میکنه

حتی وقت نمیکنم یه ربع با دخترم بازی کنم کار خونه که اصلااااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی بچه کوچیک داری عذرت موجهه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من چی بگم سه تا پسر شیطون همش خونم ریخت و پاشه 😥

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

من دوتا بچه دارم

یکی دو سال و نیم

یکیم ۱۱ ماهه

خودمم ۲۰ سالمه هیییچ کمکی نداررررررم اما خب مدام در حال تمیز کرردنم شیرینی های عیدمم خودم درست کردم امروز

البته به دختر بزرگم یاد دادم ک اسباب بازی هاشو بعد بازی جمع کنه و هرچیز رو بزاره سر حاش خودمم یه سری تمیز میکنم🙄خدایی بچه داری و خونه داری باهم سسخته اونم بدون کمکی

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟
من بچه دوست دارم  ولی بچه های من واقعاا کم خوابن پسرم حدود دوستان بیداره کمتر ار نیم ساعت میخو ...

پسر کوچیکه منم هفت ماهشه روزی دوبار می‌خوابه شبها هم هر یکساعت بیدار میشه شیر میخواد یا باید بغل کنیم راه ببریمش خیلی خسته کننده هست به نظرم مادرایی که بچه کوچیک دارن باید یکی باشه کمکشون کنه تا مادر یه خورده استراحت کنه تا تجدید قوا بشه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

ما😑

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
من بچه دوست دارم  ولی بچه های من واقعاا کم خوابن پسرم حدود دوستان بیداره کمتر ار نیم ساعت میخو ...

دوماه رو که رد کنه بهتر میشه دور شکمش رو با روغن کرچک چرب کن ببند خوب میشه برای من سر پسر اولم جواب داد