امشب خونه عموم دعوت بودیم ، بابام بعد شام دخترمو بغل کرد رفت سر کوچه بعد شوهرم هم اتفاقی یخورده حالش بد بود، اومده بیرون یکم هوا بخوره بعد بابام اومده تو خونه جلو همه ب شوهرم گفت بیا بچتو بگیر حالا ک اومده بودی دنبالش ،شوهرم هم ناراحت شده گفته دخترم ک همیشه پیشتونه همیشه میبرینش من حرفی نداشتم حالم بد بوده. واقعا هم همیشه پیششون هست اونم ب شوهرم گفته تو فکرت خرابه فکرت مشکل داره بنظرتون من چیکار کنم این وسط دیوونم کردن بخدا مهمونی زهرمارم شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... . 😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤ گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!). غیر تـÃـو از همـه دنیـا دیگه سیره قلبـ💘ـم ❤یهنفره،ولی خب همه کس منه❤ 💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙 A💏M از یجـایـی بـه بعـد اون دیگه عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته)! "Àmĭʼn"
این دیگه چه حرفیه.مگه به خودش شک داره؟ یه مدت ارتباطتو کم کن تا احترامت بیشتر به جا بیاد
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر