2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خیلی بهم اهمیت میده و ما از ۱۴ سالگی باهم بودیم باهم بزرگ شدیم ولی خو میترسم منو ترسوندن

ببین اصلش بخوام بگم الان توی سن شما یک سالم زیاد چون ایشون سنشون واقعا کمه ولی اگه سنتون بیشتر 26بود هیچ مشکلی نداشت.ولی بازم به نظرم تفاهم خیلی از یه عدد مهم تره.دیدم یه پسر 18ساله از یه پسر 26ساله خیلی منطقی تر و ازنژر فکری بزرگتر بود.

ببین اصلش بخوام بگم الان توی سن شما یک سالم زیاد چون ایشون سنشون واقعا کمه ولی اگه سنتون بیشتر 26بود ...

اره خو میدونم 

حرفت منطقیه =)

ولی خو تو این همه سال باهام بوده نمیتونم یهو ولش کنم=(دوسشم دارم

چرا ؟چه بدی داره ؟ مشکل تو زندگی وجود میاد؟

نه نمیدونم

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
یعنی ممکنه کلن نظرش عوض بشه منو نخواد؟ خیلی میترسم یهو نظرش عوض بشه

نه منظورم اون نیس که مثلا اگه الان ازدواج نکنین بعد ها تورو نخاد اتفاقا هر چقدر صبر کنه بیشتر دست نیافتنی تری

بعدشم چرا می‌ترسی نظرش عوض بشه ؟

نه منظورم اون نیس که مثلا اگه الان ازدواج نکنین بعد ها تورو نخاد اتفاقا هر چقدر صبر کنه بیشتر دست نی ...

اهان ...اره خو اینم هست 

اینکه خو خیلیا میگن چون کوچیکتره شاید دلشو بزنی و یهو نظرش عوض بشه و بره =(

سر همین میترسم بره چون وابسته ام بهش 

از ۱۵ سالگی همه جا باهم بودیم

اصن نمیتونم بدون اون رو تصور کنم😵