2777
2789
عنوان

شوهرم نه میاد خونه نه جواب پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید چیزی شده آنقدر گیر نده بهش بزار یکم تنها باشه 🙂

برام جای سواله،کسی که متاهله باید بزاریم تنها باشه؟چرا پس متاهل شده؟مگه پدر مادرامون اینطوری بودن؟یه تاپیک بود یه خانمه پدر شوهرشون فوت شده بود شوهره اصلا تو خودش نبود و اصلا با کسی حرف نمیزد و راهنماییش کردیم که بزار یه مدت تو خودش باشه تا خودشو پیدا کنه.برای این کیس چه لزومی داره بگیم آقا تنها بمونه؟

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.
نه بحث کوچیک گاهی هست ولی خب این چند روز کلا چپه شده همش ناراحتو عصبیه هیچیم نمیگه 

ببین کجا میره اخه بی خبر 

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم