2777
2789
عنوان

عکس سفره هفت سین

381 بازدید | 24 پست

خانمای با سلیقه عکس هفت سین سال نو رو بزارین تاپیک تا بقیه ببینن 

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

امشب میچینم 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ظرف هاشو درست کردم اما هنوز نچیدم 

اشکال نداره هروقت چیدی بزار

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
امشب بزار ماهم ببینیم سلیقت چطوره 😍

چشم حتما🌺💕

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
😃😃😃 یکم امید گرفتم دیدم برا بقیه هم ناقصه 😃 فک کردم فقط منم که موندم 🙁💔

بخدا خودمم  امیدوار شدم 😄😁

جوووووو انشالا سال های سال به خوشحالی هفت سین بچینی 

امیدوارم سالی پربرکت داشته باشی همراه با سلامتی