2777
2789
عنوان

زندگی با هیچ!!

138 بازدید | 9 پست

سلام 

یه نظر سنجی دوستانه امیدوارم درک کنید و گزارش نزنید ممنون 

پسری طلبه با خانواده متوسط قصد ازدواج داره سنش 20 اینا هسته پدرش توان حمایت نداره پسره هم حقوقی نداره تنها میتونه با یک خانواده پایین تر از خودش ازدواج کنه درحالی که پسره مشکلی نداره ولی خانوادش میگن ما نمیتونیم و..

شرایط پسره به این صورته دختر با اعتقاد باشه و در راستای هدفش پشتیبان پسر باشه و بتونه تو شرایط سخت تحمل و صبر کنه و زندگی ای در شان یک طلبه داشته باشه کلیاتش اینجوره طرف نه خونه ای از خودش داره نه ماشین و نه کار درست حسابی تنها میتونه 1 با ماشین پدرش کار کنه در کنار تحصیلش و 2.. همسرش تا چندسالی کنار پدر ومادرش در یک اپارتمان 2 اتاق خواب کوچک زندگی کنن 3. حتی عروسی درستی هم نمیتونه بگیره فقط در حد یه شیرینی خوری !! (با این اعتقاد که اولا پول نداره دوما حیفه زندگیشون رو زیر قسط بندازن بجاش پولشو واسه همسرش طلا بگیره و برن سفر!!) 4.اعتقاد به جهیزیه اینام نداره کلا فازش فرق میکنه بر فرض اینکه پسر خوبیه و باقی هم راضی هستن ازش

چند سوال 1. به عقیده پدر مادرش کسی بهش دختر نمیده شما همین فکر رو میکنید؟ 

2. ایا واقعا کسی پیدا میشه این شرایط رو قبول کنه یا فقط وقتشو تلف میکنه؟ 

3. ایا زندگی ساده و شروع با هیچ خیالات محضه؟ 

4. بنظر چه افرادی  از چه قسمت جامعه میتونن این شرایط رو قبول کنن؟ 

5. شروع ساده واسه تشکیل زندگی از نظر شما یعنی چی؟

چه اصراری هست اصلا ازدواج بکنه با این شرایط؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پیدا نمیشه و احتمالش خیلی کمه یکم کار کنند پس انداز کنند حداقل ها رو داشته باشند برای ازدواج 

دیگه مسکن و که باید تامین کنند حالا عروسی مهم نیست 

ولی خونه مستقل خیلی مهمه 

بنده به عنوان کسی که دوست طلبه زیاد دارم که اعتقادات مذهبی قوی ای دارند بنظرم احتمالش خیلی خیلی کمه که دختر با این شرایط حاضر به ازدواج با ایشون بشه

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

الان با وام ازدواجم میتونند خونه رهن کنند و دختر خانومم با وام ازدواجشون وسایل مورد نیاز را فراهم کنند 

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ