2777
2789

بخاطر خیانتای شوهرم که تو تاپیکای قبلم هست یه ماهه اومدم خونه بابام ،

دیروزم سالگرد ازدواجمون بود ، با کلی اصرارش رفتم دیدمش ولی نموندم😔

از یه طرف میگه عاشقتم خیلی دوست دارم ،دلم واس خنده هات بغل کردنت تنگ شده ، از یه طرفم این کاراش دیگه خسته و دلشکسته م کرده 😔 

مشاورمم میگه چون فعلا حال روحیت خوب نیست بهتره جدا نشی تا یکم حالت بهتر بشه و درست تصمیم بگیری... 

انشالله به حق اقام ابولفضل و مادرم حضرت فاطمه حاجت روا شین  تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و تو عید عقد کنیم  هر کی دعا کرد لایک کنه براش دعا کنم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله به حق اقام ابولفضل و مادرم حضرت فاطمه حاجت روا شین  تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره ...

انشاالله خدا به حق این روزا حاجت دل شکستمونو بده و آرامش بهمون بده 😔

انشاالله خدا به حق این روزا حاجت دل شکستمونو بده و آرامش بهمون بده 😔

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خودت بهتر میشناسی همسرت رو اگه میشه بهش یه فرصت بده انسان ممکن الخطاس 

دو سال مدام پشت سر هم فرصت دادم ، مدام تکرار کرد ، دیگه خیلی دلم شکسته و تحمل ندارم 

دو سال مدام پشت سر هم فرصت دادم ، مدام تکرار کرد ، دیگه خیلی دلم شکسته و تحمل ندارم 

اهان پس غیر قابل بخشش هست 

ان شاءالله امام سجاد به لطف شب میلادشون مشکلت رو حل کنه و دلت اروم بگیره 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

نمیدونم چ بگم عزیزم ولی خیانت تو ذات آدماس من باشم جدا میشم

منم قبل این اتفاقا همینو میگفتم ، ولی وقتی برام پیش اومد و تو شرایطش قرار گرفتم خیلی سخت شد ، نمیدونم چرا ، تو برزخ موندم ، هم دوسش دارم هم نمیتونم فراموش کنم ببخشم

الهی آمین ، لطفا برای منم دعا کنید 😔

ان شاءالله خدا به لطف این شب عزیز با کرم امام حسین و حضرت علمدار مشکلات همه رو حل کنه منم تو این جمع 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱